Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Aντιπαράθεση από τα παλιά…

Aντιπαράθεση από τα παλιά…

Κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο , που ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου, οι τόνοι ανάμεσα στον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου και τον, επικεφαλής συνδυασμούπλέον,  Νίκο Καζαντζή δεν ανέβηκαν επικίνδυνα στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού άλλωστε διακινούνταν σενάρια-βασισμένα σε υποθέσεις και εκτιμήσεις και όχι σε γεγονότα-πως ήταν πιθανή η «σύγκλιση» των δυο συνδυασμών για να αποκτήσει «κυβερνησιμότητα» ο δήμος.
Τελικά η νέα κυβέρνηση άλλαξε κρίσιμες παραμέτρους του «Κλεισθένη» και  δεν ήρθαν στη δύσκολη θέση οι δύο άνδρες ,με την κοινή πολιτική καταγωγή και συμπόρευση στο παρελθόν,να συζητήσουν περί συνεργασιών.
Στις πρώτες συνεδριάσεις του νέου συμβουλίου δεν υπήρξαν εντάσεις μεταξύ τους αλλά η «εκεχειρία» έλαβε τέλος σήμερα. Ο Γ.Παπαναστασίου αποκάλεσε γραφικό τον Ν.Καζαντζή γιατί τον διέκοψε όταν απαντούσε ερώτηση του και πρόσθεσε μάλιστα πως «δεν απαντά ξανά στον Καζαντζή». Οι τόνοι μεταξύ τους ανέβηκαν ενώ ο δήμαρχος δεν απέφυγε χαρακτηρισμό («ανάγωγος») και για σύμβουλο της αντιπολίτευσης.
Κακές στιγμές λοιπόν στη συνεδρίαση που θύμισαν τα παλιά, κάτι που στη συνέχεια παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Παπαναστασίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.