Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας: “Καταφέραμε να υπάρξει ένα μικρό χαμόγελο!”

Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου, εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου.Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που υποστήριξαν και ψήφισαν τον συνδυασμό μας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί με 2(δύο) Περιφερειακούς Συμβούλους στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες όπου η απογοήτευση κυριαρχούσε, καταφέραμε να συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο δυναμικό και στους 3(τρεις) Νομούς και να ξεπεράσουμε τα πολλά εμπόδια που παρουσιάστηκαν στην πορεία υλοποίησης της παρέμβασής μας.

Καταφέραμε να υπάρξει ένα μικρό χαμόγελο, μια προσδοκία για μια άλλη στάση στην Περιφέρειά μας.

Στους αγώνες μας για τα δυσκολότερα που έρχονται, έχουμε μια ζωντανή συλλογικότητα, που θα είναι παρούσα στην πολιτική ζωή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Έτσι κι αλλιώς αυτή ήταν και η μοναδική μας υπόσχεση κατά την προεκλογική περίοδο.

Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια διαρκή αγωνιστική σχέση με τους πολίτες που σηκώνουν κεφάλι. Αυτό είναι το στοίχημα την επόμενη περίοδο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.