Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Αντίθετος ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου στην αφίσα για την Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού

Αντίθετος ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου στην αφίσα για την Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού

Πλήρη αντίθεση εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου στην υποχρέωση που έχουν οι Έμποροι να αναρτήσουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τους έντυπο του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου θα αναγράφεται η Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού λόγω των συνεπειών από τον Covid -19.

Σημειώνει επίσης ο Σύλλογος ότι «η βοήθεια στήριξης με ρευστότητα στην αγορά που είχε εξαγγείλει η Πολιτεία για την Επόμενη μέρα στις μικρές επιχειρήσεις δεν έχει φθάσει δυστυχώς ακόμη».

Η ανακοίνωση: 

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ενημέρωσε, ως όφειλε, με ανακοίνωση που έκανε πριν μία ημέρα για την υποχρέωση που έχουν οι συνάδελφοι Έμποροι να αναρτήσουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τους έντυπο του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου θα αναγράφεται ότι ο κάθε συνάδελφος έλαβε Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού λόγω των συνεπειών από τον Covid -19.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλει να ΔΗΛΩΣΕΙ την ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ σε αυτή την απόφαση του Υπουργείου .
Το γεγονός ότι οι συνάδελφοι έλαβαν αυτή την πενιχρή αποζημίωση απο το κράτος για τους δύο μήνες που υποχρεώθηκαν να κλείσουν τα καταστήματα τους λόγω της πανδημίας ,δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποχρεώνονται να αναρτούν σήμανση που το προβάλει.
Θέλουμε επίσης να δηλώσουμε ότι η βοήθεια στήριξης με ρευστότητα στην αγορά που είχε εξαγγείλει η Πολιτεία για την Επόμενη μέρα στις μικρές επιχειρήσεις δεν έχει φθάσει δυστυχώς ακόμη.
Οι μικρές επιχειρήσεις που συσσώρευσαν κόπωση με την δεκαετή κρίση ,δοκιμάζουν πάλι τώρα τις αντοχές τους και με την υγειονομική κρίση .
Σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο και αβέβαιο περιβάλλον που βρισκόμαστε πρέπει η Πολιτεία να αποφασίσει και να λάβει Άμεσα Μέτρα Στήριξης με ρευστότητα και όχι μέσω Τραπεζών, στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις που υπάρχουν σε όλη τη χώρα.
Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων δεν αφορά μόνο την επιβίωση τους και την συνεισφορά τους στην εθνική οικονομία ,αλλά αφορά και την διατήρηση των χιλιάδων θέσεων εργασίας σε όλη τη χώρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.