Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Αντωνοπούλου τέλος

antonopoulou Την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση έδειξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, μετά το σάλο που προκλήθηκε για την επιδότηση ενοικίου της.

Ο πρωθυπουργός μετά την επιστολή της κ. Αντωνοπούλου, με την οποία ουσιαστικά του «πετούσε το μπαλάκι», θέτοντας την παραίτησή της στη διάθεσή του, αποφάσισε την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η επιστολή του Μαξίμου αναφέρει: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της».

Για την εξέλιξη αυτή ο πρωθυπουργός προϊδέασε από το πρωί, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του, μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος. Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κ. Αντωνοπούλου τόνισε πως δεν θεωρεί ορθή τη χρήση της διάταξης.

Τον διάλογο αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αναπληρωτή υπουργό, της μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης, από εκεί και πέρα περιμένουμε και τη δική της τοποθέτηση».

Η κ. Αντωνοπούλου έχει ήδη δεχθεί τα πυρά της αντιπολίτευσης αλλά και βολές που προέρχονται από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Η κυρία Αντωνοπούλου, από την πλευρά της, σε δήλωσή της είχε σημειώσει πως «παραμένω στη διάθεση του πρωθυπουργού», λέγοντας ταυτόχρονα ότι έχει κινήσει τις διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων». Ζητά μάλιστα από τους πολίτες να την κρίνουν από το έργο της.

in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. CHRISTOS

    ΄΄ΜΑΖΕΥΕ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΩΓΕΣ΄΄ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ……

  2. Λαυρέντης

    @CHRISTOS ο άνδρας της όμως ο υπουργός οικονομίας που δεν πρόσεχε ούτε αυτός, ακόμα να παραιτηθεί… Δεν μένουνε μαζί στο ίδιο σπίτι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.