Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Αντρέα Στραματσόνι: Μάθημα για το μέλλον

Αντρέα Στραματσόνι: Μάθημα για το μέλλον

unnamed

Ως μάθημα για το μέλλον χαρακτήρισε την απώλεια βαθμών που είχε απόψε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο ο κ. Στραματσόνι ενώ τοποθετήθηκε και για την επίμαχη φάση του οφσάιντ. Αναλυτικά:

«Σήμερα χάσαμε τους δυο πρώτους μας βαθμούς και πρέπει να είμαστε θυμωμένοι με τους εαυτούς μας γιατί δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε και ξέρουμε. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι αυτοί οι δύο βαθμοί πρέπει να είναι ένα μάθημα για το μέλλον».

Σε ερώτηση που του τέθηκε να σχολιάσει τη φάση του οφσάιντ τόνισε:

«Ήμουν στη σωστή θέση και είδα ότι δεν ήταν οφσάιντ. Είπα στο διαιτητή, ότι είμαστε στην τρίτη αγωνιστική και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Βέβαια σε κάτι τέτοιου είδους παιχνίδια οι λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Δε λέω ότι δεν πήραμε τη νίκη γι’ αυτό το λόγο αλλά ήταν ένα λάθος και ο βοηθός μου είπε ότι μπορεί να ήταν ένα λάθος».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr αν για την κακή εμφάνιση της ομάδας του ειδικά στο πρώτο μέρος του Παναθηναϊκού έπαιξε ρόλο και ο Παναιτωλικός, είπε:

« Φυσικά υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Παναιτωλικό που στο πρώτο μέρος έπαιξε ένα καλό παιχνίδι και μας δημιούργησε προβλήματα στην κόντρα γιατί έχει παίκτες όπως ο Ουάρντα, ο Τομανέ και ο Κλέσιο που μπορούν να το κάνουν».

Τέλος σε επόμενη ερώτηση για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ουάρντα και πώς τον είδε σήμερα ο κ. Στραματσόνι είπε:

«Με κάθε σεβασμό που έχω για τον Ουάρντα και τον Παναιτωλικό, σήμερα ήρθα να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι».

            Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.