Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Ξεκίνημα για τις Ακαδημίες του Α.Ο. Αγρινίου

Ξεκίνημα για τις Ακαδημίες του Α.Ο. Αγρινίου
Την Τετάρτη 29/8 οι ακαδημίες του ΑΟ Αγρινίου  ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους και , όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, περιμένουν “τους μικρούς φίλους να έρθουν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ”.
Η ACADEMY BASKETBALL AOA με γνώμονα το παιδί και φέτος καλεί κοντά του παιδιά όλων των ηλικιών αγόρια αλλά και κορίτσια να γίνουν μέλη της οικογένειας του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. “Η ομάδα μας θέλει να δώσει στα παιδιά τα εφόδια να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ να  αναπτύξουν σωστή νοοτροπία ανθρώπου πάνω απ’ όλα αλλά και αθλητή.
Κατ’επέκταση  πειθαρχεία-σεβασμός-συνεργασία και αγάπη για το άθλημα είναι εφόδια τα οποία θα έχουν σαν κληρονομιά και στην καθημερινότητα τους αλλά και στην περίπτωση που θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε πιο υψηλό επίπεδο όπως αυτό που βρίσκεται η ανδρική μας ομάδα στην Β Εθνική κατηγορία”, αναφέρει ακόμη ο ΑΟ στην ανακοίνωσή του.
Οι έγραφες θα γίνονται  Δευτέρα – Τετάρτη από τις  16:00 έως και τις 17:30  στο κλειστό τις αερογέφυρας απ’όπου και τα παιδιά θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των προπονήσεων.Σας περιμένουμε για άλλη μια όμορφη χρονιά.
 
Προπονητές των ακαδημιών είναι οι: 
Θανάσης Παπαθανασοπούλος
Δημήτρης Μήτσου
Γιώργος Λιοκαυτος
και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα: 6945047256, 6948881883 και 6945009165.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.