Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020

ΑΟ Αγρινίου: Εκδρομή στην Ακράτα για τον αγώνα μπαράζ με τον Τρίτωνα

Η Λέσχη Φιλάθλων ΑΟ Αγρινίου σε συνεργασία με τη Διοίκηση της ομάδας διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα μπαράζ με τον Τρίτωνα, που θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαΐου στην Ακράτα.

Το κόστος της εκδρομής είναι στα 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση είτε στο τηλέφωνο 697 768 99 51 είτε με μήνυμα στη σελίδα της Λέσχης στο facebook (ΛΕ.Φ.ΑΟ – Λεσχη Φιλάθλων ΑΟ Αγρινίου).

Ο αγώνας μπαράζ AO Αγρινίου – Τρίτωνας θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου 2019 ημέρα Τετάρτη κι ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ακράτας.

Το κόστος μετάβασης κι επιστροφής με το λεωφορείου είναι 10,00 € το άτομο (είσοδος στο γήπεδο ελεύθερη, δεν θα υπάρχει εισιτήριο).

“Παρακαλούμε για συμμετοχή στην εκδρομή να ενημερώσετε μέχρι την Πέμπτη 23 Μαϊου 2019 το απόγευμα στο τηλέφωνο 6977689951 ή με μήνυμα inbox αφήνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Όλοι μαζί με μια φωνή για την ομάδα μας!!! Τίποτε δεν έχει τελειώσει!!!

Υ.Γ. για την ώρα και το σημείο αναχώρησης θα υπάρξει ενημέρωση!! Σημαντικό είναι να υπάρχει συμμετοχή!!!” αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων ΑΟ Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΦΩΤΗΣ

    ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.