Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

ΑΟ Αγρινίου: συνεχίζει με Διαμαντάκο και Αγρινιώτες παίκτες-στελεχώνεται το επιτελείο

ΑΟ Αγρινίου: συνεχίζει με Διαμαντάκο και Αγρινιώτες παίκτες-στελεχώνεται το επιτελείο

Η Διοικούσα Επιτροπή του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την πίεση χρόνου, έχει ξεκινήσει ήδη την οργάνωση και στελέχωση της ομάδας, έτσι ώστε αυτή να παρουσιαστεί πανέτοιμη κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και να προσφέρει ακόμα μια φορά μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις στους φίλους της και την πόλη.

Βρίσκεται λοιπόν στην ευχάριστη θέση, όπως σημειώνει,  να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Προπονητή Γιάννη Διαμαντακο, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου και ο όποιος για άλλη μια φορά αποδεικνύει εμπράκτως το δέσιμο του με την ομάδα και την πόλη του Αγρινίου.

Διπλά του σε ρολό Βοηθού Προπονητή θα βρίσκεται ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του από αυτή την θέση.

Φυσιοθεραπευτής της ομάδας  για τρίτη συνεχόμενη χρόνια θα είναι ο πολύπειρος και εγνωσμένης άξιας Κώστας Καλφούντζος.

Παράλληλα σε επίπεδο στελέχωσης ράστερ ο ΑΟ Αγρινίου ανακοίνωσε τους παρακάτω αθλητές από την πόλη κάνοντας έτσι πράξη τη βούληση του για την παρουσία του ντόπιου στοιχείου:

-Toν αρχηγό της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Δημήτρης Μήτσου. Ο Δημήτρης μετά την πετυχημένη περσινή σεζόν με τα χρώματα του ΚΑΟ Κορίνθου, επιστρέφει στην ομάδα.

-Τον αθλητή Κωνσταντίνο Τασσόπουλο, επίσης μέλος της ομάδας του Α.Ο. που κέρδισε την άνοδο στην Α2. Ο Κωνσταντίνος αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και φόρεσε τα χρώματα της Αχαγιας 82, κατά την περασμένη σεζόν, επανέρχεται στην ομάδα μας.

-Τον αθλητή Αποστολή Ναούμη, που μετά από μια σπουδαία καριέρα και πολλές επιτυχίες με τις ομάδες στις οποίες υπήρξε μέλος, επιστρέφει στη γενέτειρα του και τον Α.Ο. Αγρινίου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.