Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

ΑΟ Ελαιοφύτου-Δάφνη Μεγάλης Χώρας:”σε αυτή την παρωδία δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε”

ΑΟ Ελαιοφύτου-Δάφνη Μεγάλης Χώρας:”σε αυτή την παρωδία δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε”

“Διερωτόμαστε ποια επιτροπή και με ποια κριτήρια διαμορφώνει τους ομίλους χωρίς να γνωρίζει την γεωγραφία του νομού μας και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των περιοχών της“, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα Δ.Σ. των ομάδων ΑΟ Ελαιοφύτου και  Δάφνης Μεγάλης Χώρας που συμμετέχουν στη Β΄ΕΠΣΑ. Σημειώνουν μάλιστα πως  “σε αυτή την παρωδία δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε”.

Η ανακοίνωση: 

Σήμερα και με αφορμή την ανακοίνωση των ομίλων της ‘Β κατηγορίας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανιας διαπιστώσαμε την «σοβαρότητα» και την «αξιοπιστία» που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα. Διερωτόμαστε ποια επιτροπή και με ποια κριτήρια διαμορφώνει τους ομίλους χωρίς να γνωρίζει την γεωγραφία του νομού μας και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των περιοχών της.
Λυπούμαστε πολύ για την άνιση μεταχείριση των ομάδων μας και σαν ενημερώνουμε ότι σε αυτή την παρωδία δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε (με την μη συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα). Με τους κόπους και το υστέρημα ΟΛΩΝ μας που κρατούμε ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίζει κανείς.

ΥΓ. Καλούμε την διοίκηση της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ να λάβει ΑΜΕΣΑ θέση στο ζήτημα.

Δ.Σ. Α.Ο.ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ & ΔΑΦΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.