Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Αόρατα – διαφανή σιδεράκια: Οφέλη και κόστος!

Αόρατα – διαφανή σιδεράκια: Οφέλη και κόστος!

Τα σιδεράκια αποτελούν ένα ορθοδοντικό μέσο, το οποίο χρησιμοποιείται στον τομέα της ορθοδοντικής για την ευθυγράμμιση των στραβών δοντιών.Ο ασθενής επιλέγει ανάμεσα σε κινητά και ακίνητα σιδεράκια. Τα ακίνητα είναι τα κλασικά που όλοι γνωρίζουμε ενώ τα ακίνητα είναι αυτά που μπορούν να τα βγάζουν όποτε θέλουν, ανεξάρτητα αν η θεραπεία έχει ολοκληρωθεί ή όχι. Στα κινητά σιδεράκια πλέον η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο, που μπορείτε να βρείτε αόρατα – διαφανή σιδεράκια.

Ποια είναι τα καλύτερα για σένα;

Αυτό θα το αποφασίσετε με τον ορθοδοντικό σας. Είναι πολύ σημαντική η επιλογή του κατάλληλου οδοντιάτρου, ώστε να αξιολογήσει σωστά το πρόβλημά σας και να σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές. Οι παράμετροι που πρέπει να εξετάσετε είναι σίγουρα το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, το κόστος, η διάρκεια της θεραπείας κ.α.

Με την πρωτοπορία Invisalign και την εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορούν να αποκτήσουν όμορφο χαμόγελο ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν καλή ποιότητα δοντιών. Τα μασελάκια κατασκευάζονται ειδικά για τον ασθενή και προσαρμόζονται, προσφέροντας ένα εντελώς αόρατο σιδεράκι.

Μόλις ο ασθενής συμφωνήσει με το τελικό αποτέλεσμα κατασκευάζονται και οι διαφανείς μεμβράνες για να τοποθετηθούν αποκλειστικά στο δικό του στόμα. Κάθε ένας νάρθηκας κάνει την εργασία του και μετακινεί τα δόντια μέσα σε ένα χρονικό διάστημα που θα έχει καθοριστεί ανάμεσα στον γιατρό και τον ασθενή. Στο τέλος της θεραπείας, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Ο ορθοδοντικός έχει το ιατρείο του στην Αθήνα. Η ιστοσελίδα του είναι εδώ. Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού για μία ολοκληρωμένη αξιολόγηση.

Το χαμόγελο που επιθυμείτε είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε!

Νικόλαος Βουγιουκλής

Ορθοδοντικός Αθήνα – Χαλάνδρι

vouyouklis.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.