Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 70 παραβάσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 70 παραβάσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Στην Αιτωλοακαρνανία οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα ξημερώματα της Δευτέρας που τέθηκε σε ισχύ το μέτρο, έως και σήμερα το μεσημέρι (Τρίτη 25 Μαρτίου) στο Νομό μας «έβρεξε» πρόστιμα των 150 ευρώ καθώς βεβαιώθηκαν 70 παραβάσεις για μετακινήσεις χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν 38 παραβάσεις στην περιοχή ευθύνης Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας και32 παραβάσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Αναλυτικά στη Δυτική Ελλάδα

Ανά ημέρα :

23-03-2020 : 18 παραβάσεις
24-03-2020: 117 παραβάσεις
25-03-2020 (μέχρι ώρα 15:00) 21 παραβάσεις

Ανά Διεύθυνση Αστυνομίας

Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας : 47 παραβάσεις
Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας : 39 παραβάσεις
Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας : 38 παραβάσεις
Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας : 32 παραβάσεις

Nέο ηχητικό μήνυμα

Με νέο ηχητικό μήνυμα συνεχίζει τις περιπολίες και τους ελέγχους σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας η Ελληνικής Αστυνομία. Το νέο μήνυμα είναι σε 10 γλώσσες.

Το μήνυμα αναφέρει:Ισχύει περιορισμός κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα. Μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο για εργασία ή για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων αναγκών. Στις μετακινήσεις να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και την ανάλογη βεβαίωση. Η συνεργασία σας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Δείτε το οπτικοποιημένο υλικό με το νέο ηχητικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις που μεταδίδεται σε Ελληνικά και Αγγλικά εδώ:

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.