Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας: σωρηδόν σήμερα τα πρόστιμα στην Αιτωλοακαρνανία

Απαγόρευση κυκλοφορίας: σωρηδόν σήμερα τα πρόστιμα στην Αιτωλοακαρνανία

Η πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας ήταν «ημέρα προσαρμογής» για πολίτες και αστυνομικές αρχές που ανέλαβαν την επιβολή των μέτρων.

Χθες, Δευτέρα 23 Μαρτίου, οι αστυνομικοί προέβαιναν σε ελέγχους αλλά κυρίως έδιναν οδηγίες και συστάσεις στους πολίτες για τα μέτρα κυκλοφορίας. Στην Αιτωλοακαρνανία μάλιστα βεβαιώθηκε ένα μόνο πρόστιμο, στην περιοχή της Αμφιλοχίας, σε ένα άτομο που φέρεται να μην είχε καμιά διάθεση για συνεργασία.

Οι περισσότεροι πολίτες εξάλλου ήταν ενήμεροι και εφοδιασμένοι με τα έγγραφο ενώ αρκετοί που βγήκαν από τα σπίτια τους για προμήθειες τροφίμων ή χρειάστηκε να επισκεφθούν φαρμακείο προτίμησαν να αποστείλουν μήνυμα μέσω των κινητών τους στον πενταψήφιο αριθμό 13033.

Από πλευράς ελέγχων τα πράγματα ωστόσο σήμερα , Τρίτη 24η Μαρτίου, είναι διαφορετικά. Οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα είναι αυξημένοι και αυστηρότεροι. Στην Αιτωλοακαρνανία μάλιστα κατά τις πρωινές ώρες επιβλήθηκαν 10 πρόστιμα σε πεζούς και οδηγούς. Οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε διάφορα μέρη του νομού, μία μάλιστα στο κέντρο του Αγρινίου σε διερχόμενο που δεν διέθετε βεβαίωση κυκλοφορίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.