Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα στην Αιτωλοακαρνανία

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα στην Αιτωλοακαρνανία

H  Αιτωλοακαρνανία είναι στις περιοχές  που τίθενται σε «βαθύ κόκκινο», σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου. Τα μέτρα θα έχουν ισχύ από αύριο, Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου 2021.

H εξέλιξη αυτή σημαίνει κλείσιμο το λιανεμπορίου και της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.

H απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αιτωλοακαρνανία θα ισχύει από τις 19:00 έως τις 05:00 

Με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών».

Αναλυτικότερα, στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λευκάδα εκτός Μεγανησίου, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Κορινθία, Θεσπρωτία, Άρτα, Σάμος, Βοιωτία, Χίος, Αιτωλοακαρνανία, Ρόδος, Ηράκλειο και Εύβοια εκτός Σκύρου.Όλες οι υπόλοιπες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως από την αλλαγή της απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρείται η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.