Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων: Σε πλήρη ισχύ στον ΠΑΘΕ και στην Ιόνια Οδό

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων: Σε πλήρη ισχύ στον ΠΑΘΕ και στην Ιόνια Οδό

Η Νέα Οδός ανακοινώνει τα εξής:

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι παραμένει σε πλήρη ισχύ η απόφαση της Τροχαίας για πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνουωφέλιμου φορτίου στοτμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε.

Από τις 18:00 επανέρχεται σε ισχύ η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνουωφέλιμου φορτίουκαι στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Τέλος, σημειώνεται  ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων: Σε πλήρη ισχύ στον ΠΑΘΕ και στο εν λειτουργία τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65 από Ξυνιάδα έως Τρίκαλα

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι παραμένει σε πλήρη ισχύ η απόφαση της Τροχαίας για πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε.

Από τις 18:00 επανέρχεται σε ισχύ η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνουωφέλιμου φορτίουκαι στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στο τμήμα Ξυνιάδα – Τρίκαλα που βρίσκεται σε λειτουργία.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.