Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Απαντά ο δήμος Αγρινίου για την οδό Α. Παναγοπούλου

dim

Καθώς στα social media και στον τοπικό Τύπο(όπως και στο agrinionews.gr) έγινε αναφορά στην άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδόστρωμα της οδού Αναστασίου Παναγόπουλου,  ο δήμος Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για να αποκατασταθεί η εικόνα σε αυτό το κεντρικό σημείο της πόλης. Η ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου αναφέρει:

«Το έργο  «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΜΕΤΑΞΥ 466Γ – 469» προϋπολογισμού 300.000,00 € (με Φ.Π.Α.) περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή και  ασφαλτόστρωση οδών που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα για την οδό Α. Παναγόπουλου προβλέπεται η πλήρης ανακατασκευή της με κατασκευή πεζοδρομίων, οδόστρωμα με επένδυση από κυβόλιθους καθώς έχει χαρακτηριστεί ήπιας κυκλοφορίας και  ηλεκτροφωτισμός με φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας ( LED).

Το έργο δημοπρατήθηκε στις 12/ 12/ 17 και εντός των ημερών ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να υπογραφεί η σύμβαση.

Ωστόσο, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του Ελεγκτικού  Συνεδρίου  ο Δήμος Αγρινίου έχει δρομολογήσει προσωρινή  παρέμβαση στο συγκεκριμένο δρόμο για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας»

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.