Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Απαντά ο Γκρίζης για το ΔΑΚ Αγρινίου

Απαντά ο Γκρίζης για το ΔΑΚ Αγρινίου

με εικόνες για το “πριν” και το “μετά”

Φωτισμός

Σε απάντηση δημοσιεύματος  σχετικά με την κατάσταση του ΔΑΚ Αγρινίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης δήλωσε τα εξής:
«Υποχρεώνομαι, αν και δεν το συνηθίζω, να απαντήσω σε μια ανώνυμη καταγγελία. Παραλάβαμε την αδράνεια και την αδιαφορία 30 ετών. Δυστυχώς, όσοι διετέλεσαν «υπεύθυνοι στο ΔΑΚ» δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους με αποτέλεσμα να κληρονομήσουμε μια πολύ κακή κατάσταση. Κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντιστρέψουμε την εικόνα. Όσοι θεωρούν ότι έχουμε υπερφυσικές δυνάμεις τους ενημερώνουμε ότι ακόμη πατάμε στη γη. Και η προσπάθεια συνεχίζεται».

Η απάντηση του κ.Γκρίζη συνοδεύεται από τις ακόλουθες φωτογραφίες με τις οποίες επιχειρείται σύγκριση του “πριν” (της σημερινής δημοτικής αρχής)  και του “μετά” στο ΔΑΚ

Το πριν…

Κολυμβητήριο
Κολυμβητήριο

ΠΡΙΝ Κ 4

Κολυμβητηριο
Κολυμβητηριο
Μπάσκετ
Μπάσκετ
Στρώμα ύψους
Στρώμα ύψους
Παρκε
Παρκε
Βόλεϊ
Βόλεϊ

Και το μετά…

Κολυμβητήριο
Κολυμβητήριο
Κολυμβητήριο
Κολυμβητήριο
Φωτισμός
Φωτισμός
Στρώμα ύψους
Στρώμα ύψους
Μπάσκετ
Μπάσκετ
Βόλει
Βόλει
Παρκέ
Παρκέ

345

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Γιώργος Ζης

  Καλά κάνετε και δε το συνηθίζεται να απαντάτε στις καταγγελίες των πολιτών έτσι να μην αισθάνεσθε υποχρεωμένος σε αυτούς που σας ψήφισαν……….άλλωστε τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι. Θα σας είναι ιδιαίτερα υπεράνθρωπο να διώξετε τα σκυλιά από το χώρο που γυμνάζονται αθλητές και παιδιά, ή να φτιάξετε μια περίφραξη ή ένα μαντρότοιχο ή να τελειώσετε την ανακατασκευή του χλοοτάπητα………….τα βαψίματα αρκούν για να μοιάζει όμορφο το στάδιο, δεν πειράζει που δεν είναι λειτουργικό, στις φωτογραφίες δείχνει ωραίο…..

 2. Σταύρος Παλαιοχρήστος

  Δεν είναι απάντηση η δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών αλλά η απάντηση θα ειναι να διορθώσετε τα παραμελημένα κομμάτια του σταδίου ,να δώσετε στους Αγρινιώτες τη δυνατότητα να γυμνάζονται σε καθαρούς και καλοδιατηρημενους χώρους και οχι να μας βάζετε κάποιες για μενα απαράδεκτες φωτογραφίες. Κατεβαινοντας 3 φορές την εβδομαδα στο στάδιο για τα παιδιά μου βλέπω τη κατάντια που επικρατεί σε ορισμένους χώρους και το πρόβλημα με τα σκυλιά και τους ρομά. Λυπάμαι πολύ αν θεωρείται επίσημη απάντηση απο αντιδημαρχο κάποιες φωτογραφίες γενικές και αόριστες και να μας λέτε τι παραλάβατε χρόνια πριν. Εμας ως πολίτες και γονείς δε μας ενδιαφέρει ποιος είναι δήμαρχος κάθε φορά, αλλα το τι έργα γίνονται για τη κοινωνία και τα παιδιά μας .Έργα θελουμε όχι φωτογραφίες!

 3. ΜΑΚ

  Καλά θάκανες αντιδήμαρχε να μην απαντήσεις. Τόκανες όμως . Απάντησέ μου λοιπόν κύριε αντιδήμαρχε σε μία και μοναδική ερώτηση. Την τρύπα που έχουν ανοίξει οι ρομά στον τοίχο του σταδίου είστε ικανοί να την κλείσετε και να μην ξανανοίξει; ναι ή όχι; Ανάλογα την απάντησή σου θα επανέλθω

 4. Θωμάς Κ.Δρομέας

  Εχω μια ερωτηση που ως φορολογουμενος πολίτης θελω να μάθω.
  Λέτε ”Δυστυχώς, όσοι διετέλεσαν «υπεύθυνοι στο ΔΑΚ» δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους”.Αφού τους ίδιους υπεύθυνους κρατησατε και εσεις μετα την εκλογή σας. Μας κοροϊδεύετε; Οι ίδιοι ειναι τόσα χρόνια εκεί κάτω υπεύθυνοι και όσοι επισκεπτονται το ΔΑΚ γνωρίζουν και το τρόπο που μιλάνε στους ασκουμενους. Μας δουλέυετε;Τι μας λετε;Οι Αγρινιώτες δε τρωνε κουτοχορτο να ξερετε. Τουλάχιστον μη μας προκαλείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.