Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Απαντά σε Παπαδόπουλο η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου

dimarxeio mesologgiouΑπάντηση της Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά».

Ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος για μια ακόμη φορά «εξυφαίνει» τα δικά του «σενάρια συνομωσίας», χρησιμοποιώντας το γνωστό λαϊκίστικο ύφος που δεν ταιριάζει σε καμία από τις -καθ’ όλα σεβαστές-θεσμικές ιδιότητές του.
Καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια διατήρησης ύφους και επιπέδου, του απαντούμε ότι πράγματι -όπως αναφέρει- «τρέχουμε εσπευσμένα» να προλάβουμε εξελίξεις και βάρη που μας «κληροδότησε» το νομαρχιακό λιμενικό ταμείο, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής μεταξύ των δυο νομικών προσώπων. Το γεγονός αυτό, έχει σοβαρότατες συνέπειες στην λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Οι «αλχημείες» που επιχειρεί να παρουσιάσει ο ίδιος γιαδιαδικαστικά ζητήματα,είναι τουλάχιστον ατυχείς.
Όσο για το βαθμό «επικινδυνότητας» της οικονομικής διαχείρισης που ασκείται, τους «τύπους», την «πόρτα του Εισαγγελέα», την «αυθαιρεσία» και την «παρανομία», τα επιστρέφουμε στον ίδιο μαζί με τους υβριστικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούςτου Γραφείου του.
Τέλος, επισημαίνουμε πως είναι εντελώς διαφορετικό αντικείμενο συζήτησης η απολύτως νόμιμη λογιστική τακτοποίηση του ταμείου, από την «εξω-λογιστική» διαχείριση του νομικού προσώπου.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Ευαγγελία Τσέλιου – Παναγοδήμου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.