Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Απαντάει και στα (αιχμηρά) προσωπικά σχόλια στο facebook ο Κατσιφάρας

Έχει όρεξη ο Απόστολος Κατσιφάρας αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί, δεν αφήνει να πέσει κάτω τίποτε, κατά το κοινώς λεγόμενον, άλλωστε είναι γνωστό πως με την επικοινωνία τα πάει καλά.
Δεν είναι και λίγο να σου γράφει κάποιος σε κοινή θέα στο facebook(όπως φαίνεται στην φωτογραφία)την φράση «θα έπρεπε να ντρέπεσαι για την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ» κι εσύ να απαντάς άμεσα στα σχόλια!
Η απάντηση; Αναρωτιέται ο κ. Κατσιφάρας για την μνήμη(ουσιαστικά του σχολιαστή) και το αν αυτή είναι επιλεκτική, θυμίζει ότι από το 2014 ηγείται μιας «ανεξάρτητης, δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης» και λέει ότι το ίδιο γίνεται και τώρα: είναι με τον προοδευτικό πολίτη που ενδιαφέρεται για τον τόπο του. Τόσο απλά!
Και τι μπορείς να απαντήσεις σε αυτό; Να αναρωτηθείς τι είναι προοδευτικό και πως ορίζεται η… ανεξαρτησία; Δεν γίνεται αυτό. Τέτοιες απαντήσεις είναι για κάθε χρήση δεν είναι μόνο για ένα σχόλιο στο facebook, είναι «πολιτικές» απαντήσεις, έτσι λέγονται.
Σε τελική ανάλυση υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο; Όχι, αν υπάρχει κάποιος, σου λέει ο Απόστολος Κατσιφάρας, ας βγει να το πει! Και φυσικά δεν θα βγει, το ξέρει αυτό ο Περιφερειάρχης…

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ-ΤΟΥΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ-ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΛΠ.ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!!!!!!!! CHRISTOS

  2. Αρτέμης Βέλιουρας

    Να δω τον Κατσιφάρα να απαντάει στον Ροδίτη και τι άλλο…………..
    Όχι άλλο Νταλάρα Πάριο και Ροδίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.