Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Απάντηση από την διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: “Και το σόου των σωτήρων συνεχίζεται”

Απάντηση από την διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: “Και το σόου των σωτήρων συνεχίζεται”

Ανακοίνωση απάντηση εξέδωσε η διοίκηση  της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση της “Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης” για την περίφημη πλέον απόφαση της αναβολής του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως “οι ίδιοι προκάλεσαν την αναβολή της υπόθεσης-παρωδίας, καταφεύγοντας σε νομικούς τακτικισμούς”.

“Αναμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ελπίζοντας να μην ζητήσετε πάλι αναβολή” καταλήγει η ανακοίνωση. Aναλυτικά:

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ “ΣΩΤΗΡΩΝ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Για άλλη μια φορά οι … «σωτήρες» του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου ψεύδονται ασύστολα…. με μοναδικό στόχο να κερδίσουν λίγο παραπάνω χρόνο .

Η πραγματική και αδιαμφισβήτητη αλήθεια με βάση την απόφαση της αναβολής του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι ότι οι ίδιοι προκάλεσαν την αναβολή της υπόθεσης-παρωδίας, καταφεύγοντας σε νομικούς τακτικισμούς και ο λόγος είναι ότι γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία τύχη με τους αστείους ισχυρισμούς τους, αλλά προσπαθούν να αγοράσουν χρόνο για τους γνωστούς σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα λόγους .

Ο χρόνος τους όμως τελείωσε… Σε λίγες ημέρες θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου.

ΥΓ: Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους οι ……σωτήρες, πόσοι τελικά είναι; 33;; 36;; 39;;26;;; ή τελικά ούτε 19;;;

Αναμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ελπίζοντας να μην ζητήσετε πάλι αναβολή….

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.