Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Καζαντζής: προκαλούν τον γέλωτα οι απρέπειες Καλαμπαλίκη

Καζαντζής: προκαλούν τον γέλωτα οι απρέπειες Καλαμπαλίκη

24d95aac-de99-40dd-9291-4a6c55be935cΔεν άφησε αναπάντητη τη ραδιοφωνική παρέμβαση Καλαμπαλίκη ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καζαντζής. Απαντά στα ερωτήματα του αντιδημάρχου Καθαριότητας για τη σχέση του με ξενοδοχείο και ακίνητο με την εξής ανακοίνωση:

Όπως πληροφορούμαι ο κ. Καλαμπαλίκης συνεχίζει να προβαίνει σε απρέπειες εναντίον μου οι οποίες όμως μάλλον προκαλούν τον γέλωτα.
Εάν θέλει να μάθει ποια είναι σχέση μου με όλα τα ακίνητα που αναγράφονται στο πόθεν έσχες μου ευχαρίστως να τον ενημερώσω.
Εγώ δεν χρειάζομαι έναν μήνα για να του απαντήσω.
Όσον αφορά το ξενοδοχείο στο οποίο αναφέρεται μάλλον θα εννοεί αυτό της πρώην γυναίκας μου που κληρονόμησε από τον πατέρα της. Ήδη έχουμε επίσημο διαζύγιο από το έτος 2004. Επομένως το πώς διαθέτει την περιουσία της η πρώην σύζυγός μου δεν θα πρέπει να με αφορά. Μπορεί να προβαίνει σε κάθε επαγγελματική ενέργεια και δραστηριότητα.
Επίσης είναι γνωστό ότι από το έτος 2012 έχω αποχωρήσει από το σχήμα της εταιρίας που εκμεταλλεύονταν ένα ακίνητο στην Λίμνη Τριχωνίδα και το ποσοστό μου ανερχόμενο σε 20% το μεταβίβασα στην πρώην σύζυγό μου, στα πλαίσια της πολύ ομαλής διευθέτησης των περιουσιακών μας στοιχείων. Επομένως ούτε εκεί έχω κάποια σχέση πολύ πριν εκλεγώ το 2014 και χωρίς να γνωρίζω εάν θα συμμετέχω στις εκλογές και εάν θα εκλεγώ.
Το ποιο σημαντικό όμως και είναι αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Καλαμπαλίκης είναι ότι εγώ δεν συνδέθηκα ως Αντιδήμαρχος ποτέ με καμία προμήθεια ούτε με αναθέσεις. Ούτε ήμουν Αντιδήμαρχος στον Πολιτισμό ή Πρόεδρος στην ΚΕΔΑ ή σε άλλη υπηρεσία για να μπορεί να υπάρχει κάποια μομφή ότι μπορεί να έστειλα πελάτες είτε σε ξενοδοχείο είτε σε χώρο εστίασης και να εκδόθηκε και τιμολόγιο που να με αφορούσε.
Εν αντιθέσει με τον Καλαμπαλίκη, ο οποίος ήταν Αντιδήμαρχος κατά το έτος 2014 (24-9-2014) όταν το υπ. αριθ. ΚΗΥ 5016 όχημα καθαριότητας επισκευάστηκε στην επιχείρηση Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., στην οποία εμφαίνεται ως διαχειρίστρια η σύζυγός του, Γεωργία Γιαννακοπούλου, με ανάθεση από τον Αντιδήμαρχο κ. Γκούντα, μετά από απόφαση του Δημάρχου, αντί ποσού 3.303,78 ευρώ, σύμφωνα με το υπ. αριθ. 69719/24-9-2014 έγγραφο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Καταλαβαίνω τον πανικό του αλλά δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Επέλεξε να αντιπαρατεθεί μαζί μου και θα εισπράξει το αποτέλεσμα.
Όποτε θέλει δημοσίως είμαι στην διάθεσή του ακόμη και στο Δημοτικό Συμβούλιο να τα πούμε.

aa472515-12e9-4bb6-92f7-87b6160a6f1b

Θέματα που ενδιαφέρουν

9 Σχόλια

 1. Chris

  Αρτέμηηηηη.
  Δεν έχει σχόλιο εδώ;;;;;
  Χαχαχαχαχαχαχα.

 2. Akis Roditis

  Ρε αγράμματε ΣΥΡΙΖΑιο, η ανάθεση ειναι για την εταιρία ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ και όχι για την ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ! Άντε στη Πάρο να πλυθείς στις Κολυμπήθρες με τον Καρανίκα τώρα…

  Υ.Γ. Μετά βαζουμε ρολόν στις μασχάλες!

 3. Chris

  Αυτά τα “κοπανέλικα” να τα πουλήσετε αλλού.Μας έχετε πρήξει τα καλαμπαλίκια με τις μπαμπεσιές σας. Εδώ Τριχωνίδα έχουμε και όχι Βιστωνίδα. Ευφραίμ έχετε βρει σίγουρα. Ευλόγησον!
  Αρτέμη θα κάνουμε μια συμφωνία;
  Εγώ θα βάλω ρολ- ον νοξζίμα σε δημόσιο χώρο και εσύ θα ξαναβγάλεις το σκύλο βόλτα.
  Μας εχει λείψει αυτό θέαμα. Γελούσε όλη η Παναγοπούλου με την πάρτη σου.
  Τσίπρας μέχρι το 2023 και Τραπεζιώτης από το 2019 και μετά.
  Πως αισθάνεσαι;

 4. patriotis

  κύριε Καζαντζή, όταν ήσουν αντιδήμαρχος δεν ήξερες αυτές τα κακές ιστορίες; Τώρα τις θυμήθηκες; Αντε γεια!

 5. Akis Roditis

  @Chris, εσύ και οι όμοιοί σου θαμώνες της Παναγοπούλου, μόνο στη θέα της γίδας που κοιμόσασταν αγκαλιά στα χωριά σας είναι συνηθισμένοι. Λογική η αντίδρασή τους… Άντε για μπανάκι στη θάλασσα τώρα! Εικαιρία είναι ….

 6. Akis Roditis

  @Chris, εσύ και οι όμοιοί σου θαμώνες της Παναγοπούλου, μόνο στη θέα της γίδας που κοιμόσασταν αγκαλιά μαζί της στα χωριά σας είστε συνηθισμένοι. Λογική η αντίδρασή σας… Άντε για μπανάκι στη θάλασσα τώρα! Εικαιρία είναι ….

 7. Κ.ΚΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ

  Σημασία έχει αν τα ήξερε ή οχι ο Καζαντζής, ή αν υπάρχουν ευθύνες στη Δημοτική Αρχή…..ωραία ας μην ταλεγε και να κοιμόμασταν στο βαρκό!!
  Και αλλοι ξέρουν εγκλήματα αλλά όταν τα αποκαλύπτουν ο εγκληματίας μπαινει φυλακή!!

 8. Akis Roditis

  Κύριε @Κ. ΚΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ το θέμα δεν είναι αν τα ήξερε ο Καζατζής! Αυτό δεν ενδιαφέρει και πολλούς δημότες. Ένας δημοτικός σύμβουλος είναι που έγινε αντιδήμαρχος. Το θέμα είναι αν οι καταγγελίες του είναι βάσιμες ή απλά του αρέσει να κάνει θόρυβο γύρω απο τον εαυτό του. Οι ψηφοφόρων που γοητεύεται απο αυτού του είδους την αντιπολιτευτική φλυαρία -οι αποκαλούμενοιι και “ψεκασμένοι”- είναι αυτοί που ανεβασαν τους καφενόβιους του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και ο αποπεμφθείς αντιδήμαρχος με αυτή την ανώριμη συμπεριφορά συστρατεύεται μαζί τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.