Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Αν απαντήσει η ΠΑΣΠ με ανάλογη αφίσα…

Αν απαντήσει η ΠΑΣΠ με ανάλογη αφίσα…

pansp (1)

Κυκλοφόρησαν οι νέες θαυμάσιες αφίσες των νεολαιών των κομμάτων-αυτές  που λέγονται «φοιτητικές»-λόγω εκλογών. Την παράσταση έχει κλέψει η αφίσα της ΠΣΚ ή Πανσπουδαστικής ή απλά ΚΚΕ(για να τα λέμε με το όνομά τους)που δείχνει τον Παπανδρέου, την Γεννηματά και τον Βενιζέλο ως ζόμπι που δεν πρέπει να αναστηθούν!

Καλό, λίγο βαρύ για χιούμορ αλλά εφευρετικό, που παίζει με τον τίτλο της γνωστής σειράς «Walking Dead», η οποία είναι  καπιταλιστικό προϊόν που σκίζει στην νεολαία η οποία, ως γνωστόν, αρέσκεται στο να καταναλώνει καπιταλιστικά προϊόντα και να σιχαίνεται τον καπιταλισμό.

Βέβαια για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και αυτοσαρκασμό και αναρωτιόμαστε για το πώς θα μπορούσε να απαντήσει η ΠΑΣΠ. Να βάλει Κουτσούμπα και Παπαρήγα ως ζόμπι;  Αλλά τότε θα γινόταν πόλεμος έτσι δεν είναι; Θα ήταν προσβλητικό.

Στο κάτω- κάτω οι ΠΑΣΟΚοι έχουν κρίματα αλλά οι Κουτσούμπας-Παπαρήγα δεν έχουν. Σωστό κι αυτό. Για να βρει κρίματα η ΠΑΣΠ να αντιπαραθέσει πρέπει να πάει πίσω στον Ζαχαριάδη και από το εξωτερικό στον Χόνεκερ ή τον Γιαρουζέλσκι. Ποιος τα θυμάται τώρα αυτά; Έλα ντε…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.