Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Απάντηση Τόσκα για τον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς

astunomikos-eipe-ton-upourgo-n-toska-mparmpa.w_lΑπάντηση στην Ερώτηση του Κ. Καραγκούνη, αναφορικά με την υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Νίκος Τόσκας.
Ο Υπουργός παρείχε μεν τις αναγκαίες διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση της λειτουργίας του υπό κρίση Αστυνομικού Σταθμού, παραπέμποντας, ωστόσο, παράλληλα στις σχετικές διατάξεις του νόμου που προβλέπουν την δυνατότητα μετακίνησης-απόσπασης προσωπικού ανάλογα με τις εκάστοτε υπηρεσιακές ανάγκες.
«Το σχέδιο της Κυβέρνησης για συνεχή υποβάθμιση του εν λόγω Αστυνομικού Τμήματος που δεν διασφαλίζει τη λειτουργία του είναι λοιπόν, ομολογημένο αφού ο Υπουργός με το προκάλυμμα του νόμου στην ουσία παραδέχεται και τελικά αποδέχεται την αφαίμαξη του Τμήματος σε προσωπικό, γεγονός που το καθιστά απολύτως ανεπαρκές για να καλυφθεί ικανοποιητικά η μεγάλη διοικητική περιφέρεια αρμοδιότητάς του», υποστηρίζει ο Κ.Καραγκούνης.
Συγκεκριμένα η απάντηση του κ.Τόσκα:

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Γιάννης

    Ο κυριος Τοσκας ομως δεν γνωρίζει πως η περιοχή αρμοδιότητας του πρωην ΑΤ Γαβαλους ειναι τεράστια. Ειμαι κάτοικος της Μακρυνείας και εχουμε να δούμε όχημα της ΕΛΑΣ παρα πολυ καιρό. Απο τοτε που ενσωματώθηκε στο ΑΤ Αιτωλικού δεν υπαρχει αστυνόμευση ουτε για δείγμα. Φανταστείτε να καλέσεις το 100 και το οχημα να βρισκεται στο Λεσινι π.χ. Κλαφτα Χαράλαμπε (για την ακρίβεια κ. ΤΟΣΚΑ). Η αναδιοργάνωση Υπηρεσιων τους μάρανε…. Να τον θυμηθούμε στις ερχόμενες εκλογές τον κ ΤΟΣΚΑ και τον υπόλοιπο θίασο του ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή τους…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.