Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Aπάντηση Τσιχριτζή σε Σωτηρόπουλο: καταφύγατε σε συκοφαντία και παράνομες ενέργειες

TEC_1976

Στην ανακοίνωση του Γιώργου Σωτηρόπουλου απάντησε ο Π. Τσιχριτζής. Ο κ. Τσιχριτζής χαρακτηρίζει τις αναφορές Σωτηρόπουλου ως συκοφαντικές και προσβλητικές
«Ήταν βεβαίως αναμενόμενο εκ μέρους σας μετά  τις άστοχες ενέργειες του συνδυασμού σας,  που αφορούσαν την προδικασία των υποψηφιοτήτων εκλεκτών μελών του Επιμελητηρίου μας να αναζητήσετε ένα επικοινωνιακό σωσίβιο.Έκπληξη όμως ήταν , ότι καταφύγατε σε παράνομες ενέργειες. Δεν ήταν πλέον ούτε η αβελτηρία, ούτε η επιπολαιότητα, που θα μπορούσε κανείς να σας καταλογίσει.Είναι ο δόλος και η μοχθηρία σας και το επίπεδο το οποίο επιλέξατε για να διεξάγετε τον προεκλογικό σας αγώνα, καθώς και η αλαζονεία σας να προσποιηθείτε τον  δήθεν Ιαβέρη της Δ.Ο.Υ., φυσικά και δεν θα σας μιμηθούμε», αναφέρει ο ο κ. Τσιχριτζής απευθυνόμενος  στον επικεφαλής της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης» .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Τσιχριτζή:

Κε Σωτηρόπουλε,

Με την μορφή ψευδοερωτημάτων πριν λίγη ώρα αναρτήσατε σήμερα την 6-12-2017 στον προσωπικό σας λογαριασμό στο  facebook και αποστείλατε ως Δελτίο Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, κάποιοι εκ των οποίων ήδη δημοσιοποίησαν, δηλώσεις σας συκοφαντικές και προσβλητικές για το πρόσωπό μου,  οι οποίες πρόδηλα με στοχοποιούν  και με συκοφαντούν.

Ήταν βεβαίως αναμενόμενο εκ μέρους σας μετά  τις άστοχες ενέργειες του συνδυασμού σας,  που αφορούσαν την προδικασία των υποψηφιοτήτων εκλεκτών μελών του Επιμελητηρίου μας να αναζητήσετε ένα επικοινωνιακό σωσίβιο.

Έκπληξη όμως ήταν , ότι καταφύγατε σε παράνομες ενέργειες. Δεν ήταν πλέον ούτε η αβελτηρία, ούτε η επιπολαιότητα, που θα μπορούσε κανείς να σας καταλογίσει.

Είναι ο δόλος και η μοχθηρία σας και το επίπεδο το οποίο επιλέξατε για να διεξάγετε τον προεκλογικό σας αγώνα, καθώς και η αλαζονεία σας να προσποιηθείτε τον  δήθεν Ιαβέρη της Δ.Ο.Υ., φυσικά και δεν θα σας μιμηθούμε.

Όμως επί του παρόντος και προς απάντησή σας, σας ενημερώνω ότι αύριο θα κοινοποιήσω δημόσια τον πίνακα χρεών μου προς την Δ.Ο.Υ. Αγρινίου,  από τον οποίο προκύπτουν οι ακριβείς οφειλές μου. Και αύριο βεβαίως θα καταθέσω αίτηση στην Εισαγγελία Αγρινίου, θα παραλάβω και θα κοινοποιήσω επίσης δημοσίως το πάλλευκο ποινικό μου μητρώο.

Επειδή όμως τα ψευδοερωτήματά σας συνιστούν συκοφαντικές δηλώσεις, που πλήττουν την τιμή και την υπόληψή μου, στοχεύετε δε εσείς προσωπικά  στην περαιτέρω διάδοσή  τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ, με σκοπό να δημιουργηθούν σε βάρος μου εντυπώσεις αρνητικές, σας γνωστοποιώ ότι αν δεν τις αποσύρετε μέχρι αύριο το πρωί 7.12.2017 και δεν προβείτε σε ρητή και δημόσια συγνώμη τόσο στο  πρόσωπό μου, αλλά και σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου μας,  θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου. Και θα σας μηνύσω για δυσφήμηση. Και θα σας καταγγείλω στην Αρχή Προσωπικών Δεδομένων για παράβαση των Ν. 3471/2006 και Ν. 3625/2007. Και με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων θα προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου.

Κε Σωτηρόπουλε,

Αυτή τη φορά δεν ήταν παραβίαση κάποιας εκλογικής νομοθεσίας, ούτε η άγνοια βασικών διατάξεων του Κώδικα περί ανωνύμων εταιρειών. Είναι η παραβίαση σημαντικότατων συνταγματικών μας δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το δικαίωμα στο επιχειρείν. Ναι, αυτό που προστατεύει προεχόντως το Επιμελητήριό μας….

Κε Σωτηρόπουλε,

Φθάνει.  Ως εδώ λοιπόν.

 

Παναγιώτης Α. Τσιχριτζής

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

και Επικεφαλής Συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.