Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Τα απαραίτητα πανωφόρια για κάθε άντρα

Τα απαραίτητα πανωφόρια για κάθε άντρα

Ανάλογα με το κλίμα στο οποίο ζείτε, ένα χειμωνιάτικο παλτό μπορεί να είναι ένα ζωτικό κομμάτι της ντουλάπας σας για πέντε μήνες έξω από το έτος, ή θα μπορούσε να κάνει μόνο μια εμφάνιση για μια ψυχρή εβδομάδα ή δύο. Τα παλτά των ανδρών αποτελούν κεντρικό κομμάτι της μόδας των ανδρών από τότε που ξεκίνησε ο πολιτισμός. Ορισμένα από τα στυλ που εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δημοφιλή σήμερα έχουν μακρά κοινωνικά ιστορία, ακόμη και να έρχονται σε επαφή με ομάδες πολιτικής σκέψης.

Τα παλτά χειμώνα είναι ακριβά. Μπορεί να είναι δελεαστικό να αγοράσετε τα παλτά με έκπτωση, αλλά ο αγοραστής προσέξτε. Ο λόγος για τον οποίο τα παλτά είναι τόσο ακριβά είναι ότι ένα μεγάλο μέρος από βαρύ υλικό πηγαίνει να τα κάνει.

Για την καλύτερη επένδυση, αγοράστε ένα παλτό σε ένα εύκολο να συντονιστείτε χρώμα όπως το ναυτικό, το μαύρο ή το γκρι. Αυτές οι επιλογές θα σας δώσουν την καλύτερη σειρά συγκροτημάτων για να φορέσετε κάτω από αυτό, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Με αυτό είπαμε, εδώ είναι ο πλήρης οδηγός για τα ανδρικά μπουφάν.

ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ

Όπως πολλές άλλες μορφές ανδρικών παλτών, το παλτό της τάφρου σχεδιάστηκε αρχικά για στρατιωτικούς σκοπούς. Το παλτό της τάφρου σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους στρατιώτες να στεγνώσουν στα υγρά τοιχώματα. Τα παλτά είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν το χειμώνα, να απωθούν το νερό και να παραμένουν ελαφριά και να επιτρέπουν την κίνηση. Μπορείτε να πάρετε ιδέες απο το rovo.gr.

ΠΑΝΩΦΟΡΙ

Τα παλτά ήταν κάποτε το πιο επίσημο είδος παλτών που μπορούσε να φορέσει κάποιος. Με την παράταση, το παλτό εξελίχθηκε σε κάτι πιο βασικό που μπορεί να συνδυαστεί με την επίσημη φθορά και την άτυπη φθορά. Αν και το παλτό συνεχώς “επαναπροσδιορίζεται”, η κλασική εμφάνιση ενός παλτό δεν αλλάζει πραγματικά από εποχή σε εποχή.

PARKA

Ένα parka είναι ένα παχύ παλτό γεμιστό με κάτω, συνήθως με μια προσαρτημένη, με γουρουνόπολη κουκούλα. Οι Parkas είναι μακρύι και παρέχουν μεγάλη προστασία σε ψυχρά κλίματα. Αυτό το στυλ παλτό προέρχεται από τους Inuit που ζουν στην Αρκτική, που τους δημιούργησε από ζεστές γούνες και δέρματα ζώων. Οι Ινδουιστές χρησιμοποίησαν για να καλύψουν τα πάρκα τους, που ονομάζονταν ανεμόκια, με ιχθυέλαιο για να προστατεύσουν τον φέροντα από τη βροχή και τη λάσπη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.