Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Απευθείας αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με Μπάρι και Νάπολη τον Ιούνιο του 2017

0e41d6717736d6336204c463c3243e86_l

Σε μια κίνηση, η οποία σίγουρα θα προσφέρει μια σημαντική ένεση στον τουρισμό της ευρύτερης περιοχής αλλά και μια φθηνή διέξοδο για τους επιβάτες που επιθυμούν να μεταβούν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη γειτονική Ιταλία, προχωρά η αεροπορική εταιρεία Volotea.

Η low cost αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι μετά την αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με τη Βενετία που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια, θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017 δρομολόγια απευθείας σύνδεσης του αεροδρομίου με τη Νάπολη και το Μπάρι.

Πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου θα ξεκινήσουν πτήσεις από και προς το Μπάρι μία φορά την εβδομάδα, ενώ από τις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται πτήσεις 2 φορές την εβδομάδα.

Στις 28 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις που θα συνδέουν το Άκτιο με τη Νάπολη μία φορά την εβδομάδα, ενώ από τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα.

volotea

Παράλληλα θα συνεχιστούν οι πτήσεις από και προς τη Βενετία, οι οποίες ξεκινούν στις 31 Μαΐου. Από τις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται πτήσεις 3 φορές την εβδομάδα ενώ από 25 Ιουλίου 4 φορές την εβδομάδα!

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ανοίξει και οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2017.

atpreveza.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΄χριστος κ

    Για την αιτωλ νια ειναι σημαντικο το αεροδρομιο του ακτιου κ θα γινει

    προσβασιμο, οταν ολοκληρωθει – ο νεος δρομος αμβρακια-

    ακτιο…………………………………………..Καποια στιγμη — οι φορεις της πολης του αγρινιου κ η περιφερεια — πρεπει να σχεδιασουν κ την διαπλατυνση

    της εθνικης οδου αγρινιου- κουβαρα ωστε οι πολιτες του αγρινιου κ το συνολο των κατοικων της αιτωλ-νιας να εχουν αμεση κ ασφαλη προσεγγιση με το αεροδρομιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.