Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Απέκτησαν πλέον στενό δεσμό με το Ξηρόμερο ο Αρχιεπίσκοπος και οι Δήμας και Κοζομπόλη!

Απέκτησαν πλέον στενό δεσμό με το Ξηρόμερο ο Αρχιεπίσκοπος και οι Δήμας και Κοζομπόλη!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμος και οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη και Πύρρος Δήμας είναι πλέον Επίτιμοι Δημότες δήμου Ξηρομέρου.

«Το αναγνωρισμένο έργο τους και η προσφορά τους αποτελεί παρακαταθήκη για την Χώρα μας και τις νέες γενιές», αναφέρει ο δήμος Ξηρομέρου ενώ η εκδήλωση της τιμητικής αναγόρευσης , για την οποία υπήρξε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έλαβε χώρα την 20η Αυγούστου.

Σε κλίμα συγκίνησης αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες, αναμνηστικά δώρα και πάπυροι στα τιμώμενα πρόσωπα, ενώ υπήρχε δέσμευση για την ευρύτερη συνεργασία του Δήμου τόσο με την Αρχιεπισκοπή, όσο και με τους Ολυμπιονίκες.

Λόγω σοβαρού προσωπικού θέματος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου, στην εκδήλωση συμμετείχε ο Θεοφιλέστατος Άγιος Θαυμακού κ.κ. Ιάκωβος, εκπρόσωπος της Αυτού Μακαριότητας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, ενώ προγραμματίστηκε επίσκεψη του Δημάρχου στην Αρχιεπισκοπή, για την απόδοση του Χρυσού Κλειδιού της πόλης στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο.

Η Βούλα Κοζομπόλη (Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς αγώνες και αργυρή Ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση) και ο Πύρρος Δήμας (αθλητή της Άρσης Βαρών με 3 χρυσά και ένα χάλκινο Ολυμπιακά μετάλλια ).

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Κατσαούνης Ελευθέριος.Τα βιογραφικά των Ολυμπιονικών παρουσιάστηκαν από την εκπαιδευτικό και ηθοποιό, κα Ντίνου Μαρία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του κλήρου, ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, ο πρώην Υπεύθυνος Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Φώτης Καϋμενάκης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτήτων και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.