Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Aπεργιακό συλλαλητήριο στο Αγρίνιο

pame-agrinio (9)Και στο Αγρίνιο , όπως σε πολλές πόλεις , έλαβε χώρα συλλαλητήριο, χθες Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και των Σωματείων του , εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων αλλά και φοιτητές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου.
Στην συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Δημήτρης Δήμας ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας Γ. Δημητρουλής, εκ μέρους της ΠΕΤ-ΟΤΕ ο Μάκης Σαμαράς και εκπρόσωπος φοιτητών.
Ο κ. Δήμας έκανε λόγο για μαχητική απάντηση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης , της Ε.Ε. και του κεφαλαίου, που περνούν μέσα από την τρίτη αξιολόγηση, το συμπληρωματικό μνημόνιο και τον προϋπολογισμό .
pame-agrinio (1)

pame-agrinio (2)

pame-agrinio (4)

pame-agrinio (5)

pame-agrinio (6)

pame-agrinio (7)

pame-agrinio (8)

pame-agrinio (9)

pame-agrinio (10)

pame-agrinio (11)

pame-agrinio (12)

pame-agrinio (13)pame-apergia_agrinio (1) pame-apergia_agrinio (2) pame-apergia_agrinio (3) pame-apergia_agrinio (4) pame-apergia_agrinio (5) pame-apergia_agrinio (6) pame-apergia_agrinio (7) pame-apergia_agrinio (8) pame-apergia_agrinio (9) pame-apergia_agrinio (10) pame-apergia_agrinio (11) pame-apergia_agrinio (12) pame-apergia_agrinio (13)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.