Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Απίστευτες εκφράσεις Ζουράρι στη Βουλή: Η κυβέρνηση πάσχει από μπατηρημένη κα@@α [βίντεο]

Απίστευτες εκφράσεις Ζουράρι στη Βουλή: Η κυβέρνηση πάσχει από μπατηρημένη κα@@α [βίντεο]

Χρησιμοποιώντας απίστευτες εκφράσεις τοποθετήθηκε ο Κώστας Ζουράρις στη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για το διυπουργικό νομοσχέδιο.

Ο κ. Ζουράρις, δηλώνοντας ότι θα απαντήσει με επιστημονικό τρόπο «στην κυρία που τους έβγαλε τρελούς» (κοιτώντας προς τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας), ανέφερε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη κα@λα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Ο κ. Ζουράρις εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Μάλιστα, ο κ. Ζουράρις συμβούλευσε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Βίντεο: Το παραλήρημα Ζουράρι στη Βουλή

Η απάντηση Γεωργαντά σε Ζουράρι
«Νομίζω πως όταν μετά δει την ομιλία του ο κύριος καθηγητής θα αξιολογήσει και αυτός ότι τον αδικεί η σημερινή παρουσία και τα λεγόμενα του», σχολίασε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, για τα όσα είπε ο Κώστας Ζουράρις. «Δεν είναι βιαιότητα να έρχεται μια κυβέρνηση και να υλοποιεί αυτό το οποίο, με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο, είπε προεκλογικά και το έθεσε στην κρίση του ελληνικού λαού. Δεν είναι βιαιότητα, είναι δημοκρατία», συμπλήρωσε.
Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. ΓΟΧ

  Βρε το ψώνιο ο Ζουράρις.
  Και στην προηγούμενη βουλή έκανε 3-4 ηχηρές παρεμβάσεις για να κάνει θόρυβο.
  Πέραν τούτου μηδέν.
  ο πάλαι ποτέ μακεδονομάχος!
  Κρίμα και πάλι κρίμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.