Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Η απλή αναλογική στρέφει τον Λάκη τον Ταπετσέρη προς την δημαρχία; (βίντεο)


Όπως διαβάσαμε πρώτα στο trianteikanews.blogspot.com ο πασίγνωστος (τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών της πόλης) Αγρινιώτης,  ο Λάκης ο Ταπετσέρης,  θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα του δημαρχείου Αγρινίου στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «(….)ενώπιον πολυπληθούς κοινού που γλέντησε προχθές στην πανηγυρική βραδιά στα Τριαντέικα ο δημοφιλής Λάκης Ταπετσέρης ή “αυτόπτης μάρτυρας του Αγρινίου” για το πανελλήνιο που τον λάτρεψε, αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις, σηκώνοντας το γάντι που του έριξε ο Γιάννης Καψάλης… Ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος του Αγρινίου και ζήτησε να τον στηρίξουμε και να βρεθούμε όλοι στην πλατεία που θα κάνει τις ομιλίες του».

Μέχρι πρόσφατα ο Λάκης διατυμπάνιζε παντού ότι πρόκειται να φτιάξει κόμμα, όμως φαίνεται ότι μελέτησε ενδελεχώς τον «Κλεισθένη 1» που φέρνει η κυβέρνηση για την Αυτοδιοίκηση και πρέπει να μπήκε σε μεγάλο πειρασμό δεδομένης και της απλής αναλογικής.

Ίσως, δηλαδή, ο Λάκης να σκέφτηκε πως με απλή αναλογική έχει ευκαιρία, αν όχι να βγει από τη πρώτη, να το κάνει μεγάλο ντέρμπι την δεύτερη Κυριακή καθώς ξέρει να αφουγκράζεται τον λαό. Κι ο λαός, όχι μόνο του Αγρινίου αλλά και όλης της χώρας, είναι έτοιμος να αποδείξει, εκτός του ότι  πάντα έχει προοδευτικά αντανακλαστικά, πως μπορεί  και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στο παλαιό πολιτικό σκηνικό.

Σε κάθε περίπτωση, με ανυπομονησία περιμένουμε όλοι να κάνει πράξη την εξαγγελία του ο Λάκης  και να αρχίσουν οι πρώτες ομιλίες του στο μαρτυρικό αλλά πάντα φιλοπρόοδο Αγρίνιο. Πάντως  αυτή η στροφή του Λάκη του Ταπετσέρη από τις βλέψεις για κόμμα προς την δημαρχιακό θώκο ίσως να καταδεικνύει από τώρα και τον ωραίο χαμό που θα γίνει τον επόμενο Μάιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.