Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι των Κέντρων Υγείας της 6ης ΥΠΕ

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι των Κέντρων Υγείας της 6ης ΥΠΕ

kentro-ygeias-new-637x460

Απλήρωτες παραμένουν οι εφημερίες του προσωπικού των Κέντρων Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και όλων των περιοχών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της 6ηςΥΠΕ .
Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο «Ιπποκράτης» αναφέρει:

Σε λίγες ημέρες τελειώνει και ο Αύγουστος  και δυστυχώς η 6η Υ.Πε δεν έχει καταβάλλει στους Συναδέλφους Εργαζόμενους των Κέντρων Υγείας, ΚΑΘΟΛΟΥ για ολόκληρο το 2016, τις Αργίες και τα Νυκτερινά που υποχρεωτικά τους επιβάλλεται να Εργάζονται.

Όπως και το 2015, έτσι και φέτος, σημειώνεται μια άνευ προηγουμένου καθυστέρηση και για το πάλαι ποτέ αυτονόητο χρειάζονται αρκετές και μάλιστα πιεστικές και επίμονες παρεμβάσεις, παρεμβάσεις για την πληρωμή του μισθού τους, δεδομένου ότι και οι Αργίες-Νύκτες είναι μέρος του μισθού που θα πρέπει να καταβάλλονται κάθε μήνα και μάλιστα στις προκαθορισμένες σχετικές  ημερομηνίες, υποχρέωση που δυστυχώς δεν τηρεί  και δεν εφαρμόζει η 6η Υ.Πε.

Δυστυχώς  παρά τις κατ’ επανάληψη παρεμβάσεις των εκεί Εργαζόμενων και τις  αντίστοιχες σχετικές διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, διαβεβαιώσεις   που εκ του αποτελέσματος πλέον κρίνονται  ψεύτικες,  γιατί  ήταν  χωρίς κανένα αντίκρισμα, οι εκεί Συνάδελφοι Εργαζόμενοι παραμένουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και μάλιστα  επί 8 ολόκληρους μήνες.

ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΜΕ  λοιπόν αυτήν την καθυστέρηση, αυτήν  την επαναλαμβανόμενη κοροϊδία.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ αυτήν την δυσλειτουργία, αυτήν την συνεχιζόμενη μη καταβολή των Αργιών-Νυκτερινών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ και ΟΡΙΣΤΙΚΑ, την διευθέτηση αυτού του χρονίζοντος πλέον προβλήματος, με την μηνιαία  καταβολή   επιτέλους αυτών των Αργιών-Νυκτερινών, όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν και βεβαίως  την καταβολή όλων των μέχρι σήμερα σχετικών οφειλών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.