Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Από κοινού προσκυνηματική εκδρομή στην Κέρκυρα οι ενορίες Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου και Αγίας Τριάδος Αγρινίου

Από κοινού προσκυνηματική εκδρομή στην Κέρκυρα οι ενορίες Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου και Αγίας Τριάδος Αγρινίου

Οι ενορίες Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου και Αγίας Τριάδος Αγρινίου πραγματοποίησαν από κοινού το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, προσκυνηματική εκδρομή στο Νησί της Κέρκυρας με επίκεντρο τον Ιερό προσκυνηματικό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος όπου εκεί φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου. Η ανακοίνωση:
IMG_6835Με τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού μας οι ενορίες Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου και Αγίας Τριάδος Αγρινίου πραγματοποίησαν από κοινού το Σάββατο  23 Σεπτεμβρίου, προσκυνηματική εκδρομή στο Νησί της Κέρκυρας με επίκεντρο τον Ιερό προσκυνηματικό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος όπου εκεί φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου.                                                                                     Τελέσαμε την ακολουθία της αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. Επιφανίου Καραγεώργου.
Επισκεφτήκαμε επίσης τον Μητροπολιτικό Ναό της Κέρκυρας όπου εκεί φυλάσσετε το άφθαρτο σκήνωμα της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας καθώς επίσης και το χωριό ποταμός όπου υπάρχει  Ναός επ΄ονόματι του τοπικού μας Αγίου Βαρβάρου του Πενταπολίτου και προσκυνήσαμε απότμημα της κάρας του Αγίου που βρίσκετε εκεί.
Ωφεληθήκαμε πνευματικά, ζήσαμε στιγμές πνευματικής ανάτασης και ωφέλειας αλλά και ψυχαγωγηθήκαμε όπως θέλει ο Θεός.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή στο προσκύνημα μας αυτό και ευχόμαστε να δώσει ο Θεός να επισκεφτούμε πάλι και άλλα προσκυνήματα για να ωφελούμαστε πνευματικά.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.