Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Απο ‘δω πάνε για Ιόνια Oδό, δείχνει ένας Αη Βασίλης στα Καλύβια!

santa_claus_road_1Έναν πρωτότυπο και συνάμα εορταστικό τρόπο σκέφτηκε ένας κάτοικος των Καλυβίων για να ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς που διασχίζουν τον επαρχιακό δρόμο Καλυβίων-Αγγελοκάστρου, αφού χρησιμοποίησε έναν… Αη Βασίλη και μια αυτοσχέδια ταμπέλα δείχνοντάς τους την σωστή κατεύθυνση για να φτάσουν στην Ιόνια Οδό!

Έτσι λοιπόν ο ιδιοκτήτης του Καφέ ΕΛΛΑΣ, Γεράσιμος Δ. Μπελεβώνης, σκέφτηκε πρακτικά και λόγω … εορταστικού κλίματος, τοποθέτησε έξω από το μαγαζί του έναν μεγαλόσωμο πλαστικό… Αη Βασίλη και μια χαρτονένια λεζάντα που γράφει “Ιόνια Οδός” με ένα βέλος που δείχνει την κατεύθυνση προς Αγγελόκαστρο και το νέο αυτοκινητόδρομο.

Πολλοί είναι οι οδηγοί που περνούν το τελευταίο διάστημα από τα Καλύβια, λόγω του αποκλεισμού του οδικού δικτύου στο φαράγγι της Κλεισούρας, δεν γνωρίζουν τις τοπικές διαδρομές και προκειμένου να μη “χαθούν” στο δρόμο ζητούν πληροφορίες από τους ντόπιους για το πώς θα συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Και αφού δεν υπάρχουν πολλές ενημερωτικές πινακίδες στη διαδρομή Καλύβια-Αγγελόκαστρο-Σταμνά, ένας Αη Βασίλης… “τροχονόμος” ήρθε ή μάλλον τοποθετήθηκε, για να βοηθήσει στην δύσκολη… περίσταση!

http://kalyvia.gr

santa_claus_road_2

santa_claus_road_3

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. F.G

    Έχουμε γίνει ρεζίλι σε όλοι την Ελλάδα με το θέμα του δρόμου, φυσικά θα την πληρώσουν και τα καταστήματα του Αγρινίου ημέρες που είναι, διότι ελάχιστοι έρχονται για αγορές λόγω του δρόμου
    Ο κύριος με το καφενείο στα Καλύβια είναι θεός !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.