Δευτέρα, Νοέμβριος 18, 2019

«Aπό τα Lidl» στο Μεσολόγγι και ανήμερα του Πολιούχου- έντονες αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου

lidl

Το LIDL του Μεσολογγίου λειτούργησε ανήμερα του Πολιούχου Άγιου Σπυρίδωνα. Το γεγονός δεν έμεινα ασχολίαστο από τη Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου και τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου που προέβησαν από κοινού στην ακόλουθη ειρωνική ανακοίνωση:
Οι Διοικήσεις του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.Ι.Π. Μεσολογγίου, ενόψει της αργίας της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το τοπικό κατάστημα LIDL της περιοχής μας που τίμησε τον Πολιούχο Άγιο Σπυρίδων της Ι. Π. Μεσολογγίου με το άνοιγμα του καταστήματος ανήμερα της εορτής του.
Ευελπιστούμε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να τους βοηθήσει η κίνηση τους αυτή να πραγματοποιείται σε κάθε αργία – απεργία.
Από πλευράς μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι οι ενέργειές μας θα είναι ανάλογες των πράξεων σας σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Ορθότατη και εύστοχη η αντίδραση. Να σχολιαστεί όμως και το γεγονός ότι αν δεν πατόύσε κανεις το ποδαράκι του, όπως θα άνοιγε έτσι και θα έκλεινε και δεν θα ξανασκεφτόταν στο μέλλον να κάνει ανάλογη κίνηση;

 2. Ομώνυμος

  Να σκεφτούμε όμως και ότι αν δεν πάταγε κανένα ποδαράκι στο εν λόγω s/m, δεν θα ξανάνιγε ποτέ σε μεγάλη εορτή, ούτε σε αργία, ούτε σε απεργία…

 3. Ανώνυμος

  Να κάνω κι εγώ ένα ειρωνικό σχόλιο; “Τον ¨Αγιο Σπυρίδων”!!!!! Από πότε τα κύρια ονόματα έγιναν άκλιτες λέξεις; Διαβάζω “τον Πλάτων”, “τον Φαίδων”, “τον πάτερ” κλπ κλπ Φαίνεται πως έμεινα πολύ πίσω!!!!

 4. Ανώνυμος

  Σχολίασα πριν από λίγο αλλά στο σχόλιο δεν το βλέπω πουθενά! Αν επιλέγετε ποιό σχόλιο θα δημοσιευθεί και ποιό όχι, τότε επιλέγω κι εγώ να σας κάνω unlike.

 5. RIPT

  Ε, άμα το λέει ο “εμποροβιομηχανικός” σύλλογος έχει άλλη βαρύτητα! Κοτζάμ βιομήχανοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.