Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Από τα μονοπάτια του Θέρμου στην κορυφή της ποδηλασίας

Ο Θανάσης Συρακούλας κατάγεται από το Πετροχώρι Θέρμου Αιτ/νιας.

Από νεαρή ηλικία ασχολείται με την ποδηλασία ερασιτεχνικά «οργώνοντας» τα μονοπάτια και τις ραχούλες της ευρύτερης περιοχής του Θέρμου.

Γρήγορα το ταλέντο του και το πάθος του για την ποδηλασία τον οδήγησε να ασχοληθεί συστηματικά και πλέον τον τελευταίο χρόνο έχει μπει στην καθημερινότητα του.

Επειδή βρίσκεται μακριά από την ομάδα του αναγκαστικά προπονείται μόνος κάτι που στην αρχή έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα.

«Η ομορφιά του τόπου μας είναι επίσης ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ασχοληθώ με το mountain bike» λέει ο Θανάσης ενώ εκφράζει και»ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου τον Α.Π.Ο ΚΟΡΩΠΙΟΥ που στηρίζει τις προσπάθειες»

Πλέον συμμετέχει σε σημαντικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και για να ανταπεξέλθει ακολουθεί πρόγραμμα καθημερνών σκληρών προπονήσεων αλλά και προσωπικών θυσιών.

Δεν άρχισαν να έρθουν και οι διακρίσεις που τον έφεραν στην πρώτη θέση της κατάταξης σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως πρόσφατα στην Άνω Χώρα πού κατέλαβε την πρώτη θέση σε ένα από τους δυσκολότερους αγώνες Πανελλαδικά και με μεγάλη συμμετοχή και ανταγωνισμό.

Ο Θανάσης ανήκει πλέον στους κορυφαίους Ελληνες ποδηλάτες.

e-nafpaktia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.