Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Αγρίνιο: Αποχαιρετούν 36 χρόνια μετά τα Video Club Καραλής!

Αγρίνιο: Αποχαιρετούν 36 χρόνια μετά τα Video Club Καραλής!

Το Video Club Καραλής αποτέλεσε ένα ολόκληρο κεφάλαιο και σημείο αναφοράς για το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι.

Μικρότεροι και μεγαλύτεροι, όλοι μας κάποτε περάσαμε την πόρτα του, χαζέψαμε την βιτρίνα του, ψάξαμε τα ράφια και τις θήκες του.

Τρέξαμε με το χαρτζιλίκι από τη γιορτή, τα γενέθλια ή τα κάλαντα για να αγοράσουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι.

Νευριάσαμε όταν η ταινία που θέλαμε ήταν νοικιασμένη ή το παιχνίδι που περιμέναμε όλη την εβδομάδα μέχρι να φτάσει Παρασκευή για να το πάρουμε για ένα διήμερο δίχως σχολείο και κάποιος άλλος… μπαγάσας μας την «έκανε».

Από το 1986 το ταξίδι ξεκινάει και διαρκεί 36 ολόκληρα χρόνια.

Πότε το βίντεο έγινε DVD, το DVD εξελίχθηκε σε BluRay, πότε από το Playstation 1 φτάσαμε στο… 5, πότε άλλαξαν  τόσα και τόσα; Όμως αυτό παρέμενε σταθερά εκεί, σημείο αναφοράς.

Τέλος Γενάρη του 2022 το κατάστημα Video Club Καραλής στην Μπαϊμπά πρόκειται να περάσει στην ιστορία.

Όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση τους στο Facebook:

«36 χρόνια πορείας στην οικιακή ψυχαγωγία. 36 χρόνια ψυχαγωγίας παρέα. 36 χρόνια γελάσαμε παρέα με ξεχωριστές κωμωδίες, ανατριχιάσαμε με ιδιαίτερα θρίλερ, ανησυχήσαμε με ταινίες μυστηρίου, ερωτευτήκαμε με ταινίες αγάπης, τόσα πολλά συναισθήματα… που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας ένωσαν σε αυτό το πολύχρονο ταξίδι!»  

Το ταξίδι τελειώνει… Το «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια είναι ειλικρινές!

Είναι όλα τα συναισθήματα, από το πρώτο πάτημα του Play στο κομπιούτερ μέχρι την ικανοποίηση όταν το DVD έμπαινε στη θέση του, στην κόκκινη πλαστική του θήκη με τον κωδικό γραμμένο πάνω του….

Σε επικοινωνία που είχαμε με το κατάστημα, μας ενημέρωσαν πως τις επόμενες και τελευταίες ημέρες λειτουργίας  του, το Video Club Καραλής προσφέρει όλα τα είδη του σε προνομιακές τιμές.

-Τεράστια ποικιλία σε ταινίες DVD από 1 ευρώ
-Όλες οι ταινίες BluRay από 5 ευρώ
-Μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια για PlayStation 4, PlayStation 3 αλλά και παιχνίδια από παλαιότερες κονσόλες PlayStation 2 και Nintendo από 5 ευρώ.  Επίσης θα διατίθενται με έκπτωση έως 50% διάφορα κινηματογραφικά είδη, φιγούρες, λούτρινα, μπρελόκ, γρίφοι, πάζλ, περιφερειακά κονσολών (μοχλοί, καλώδια)…

Το σημείο γνωστό, Μπαϊμπά 29

Τηλέφωνο: 26410-29974

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.