Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

Αποχωρεί από τη Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ ο Ι. Παλαιολόγος λόγω της απεμπλοκής του Ποταμιού

potami Το Ποτάμι αποφάσισε την απεμπλοκή του από το Κίνημα Αλλαγής καθώς σχετική απόφαση έλαβε η «Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων». Ο Ιάκωβος Παλαιολόγος, αν και ψήφισε κατά της αποχώρησης, συντάσσεται με την κομματική απόφαση και για το λόγο αυτό αποχωρεί από τη  Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ.
Την επιστολή παραίτησης του προς τα μέλη και τον γραμματέα της Ν.Ε. την έδωσε στη δημοσιότητα και είναι η ακόλουθη:

Αγαπητοί φίλοι,

Ως Μέλος του Ποταμιού και σε συνέχεια της σχετικής απόφασης που έλαβε η 8η

Συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων του Κινήματός μας απέστειλα, μόλις προ ολίγου, στο Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής επιστολή αποχώρησής μου από το Κίνημα. Μετά από αυτό, παραιτούμαι φυσικά, και από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νίας.

Γνωρίζετε ότι τα μέλη και στελέχη του Ποταμιού προσέτρεξαν μέχρι σήμερα στη μεταξύ μας συνάντηση με ειλικρινή διάθεση υπέρβασης όσων επιφυλάξεων ενδεχομένως υπήρχαν από κάθε πλευρά. Η στοιχειώδης υπεράσπιση καλών συναγωνιστικών σχέσεων μεταξύ των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής, με τις οποίες έχουμε συναντίληψη σε πολλά ζητήματα και η αποφυγή περαιτέρω διεύρυνσης της απόστασης μεταξύ μας, επέβαλε σήμερα στο Ποτάμι να λάβει αυτή την απόφαση.

Οι πολιτικοί χώροι με τους οποίους συναντηθήκαμε στη συγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής, παραμένουν πάντα συγγενικοί και η κοινή δράση του Ποταμιού με αυτές τις δυνάμεις για την προώθηση των μεγάλων αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία θα πρέπει να συνεχιστεί εκεί που οι απόψεις μας συμπίπτουν.

Σε αυτά τα πλαίσια, το ΠΟΤΑΜΙ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις ιδρυτικές του αξίες και σε αυτό το δρόμο θα συναντηθεί με όλους εκείνους που πιστεύουν ότι «πρέπει να τα αλλάξουμε όλα, δίχως να γκρεμίσουμε τη χώρα».

Σας ευχαριστώ για τη σύντομη μέχρι τώρα συνεργασία μας και σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ΕΡΓΟ σας.

Μεσολόγγι, 04/07/2018

ΠΑΛΑΙΛΟΓΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

τ. Μέλος της Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.