Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Αποχώρηση Τσιαμάκη από τον ΑO Αγρινίου

Αποχώρηση Τσιαμάκη από τον ΑO Αγρινίου

Την αποχώρησή του από τον  ΑΟ Αγρινίου ανακοίνωσε με ανάρτηση στο facebook ο Κωνσταντίνος Τσιαμάκης, ένας εκ των πρωτεργατών της ανοδικής πορείας της ομάδας που φέτος συμμετείχε με επιτυχία για πρώτη φορά στην Α2 μπάσκετ.

Στην ανακοίνωσή αναφέρθηκε σε όσους βοήθησαν την ομάδα τα τελευταία χρόνια και τόνισε πως θα παραμείνει “πιστός” στον ΑΟ Αγρινίου ενώ δεν παραλείπει τις αιχμές.

Η ανάρτηση του κ. Τσιαμάκη:

“Θα ήθελα να ενημερώσω ότι φέτος ήταν η τελευταία μου χρόνια ενασχόλησης με τον ΑΟΑ .Τα τελευταία χρόνια νομίζω καταφέραμε με τον Περικλή Γερμανό και με την συνεισφορά πολλών ανθρώπων να φτάσουμε την ομάδα παρά πολύ ψηλά.

Για μένα η Α2 ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα . Πολλοι άνθρωποι βοήθησαν την ομάδα,αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κυρίως στον Γιάννη Διαμαντάκο ,τον Γρηγόρη Σερέτη   ,τον Νεκτάριο Σαπλαούρα , τον Θόδωρο Καββαδία και στον συνοδοιπόρο μου όλα αυτά τα χρόνια ,τον περι. Η οικογένεια μου και κυριως ο αδερφός μου ήταν το στήριγμα μου όλα αυτά τα όμορφα χρόνια με πολλές χαρές και πολλές λύπες .

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και σε αυτούς που βοήθησαν την ομάδα με ανταποδοτικότητα και εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς είτε γιατί είχαν ανάγκη προσωπικής προβολής είτε γιατί θέλανε με τα χρήματα που προσέφεραν να δείξουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικα είναι . Δεν τους κρατώ κακία αν και αυτοί κανένα κακό στην ομάδα.

Ακουω και διαβάζω τον τελευταίο καιρό ότι η ομάδα πωλείται . Νομιζω όλα αυτά δεν έχουν βάση και πως η ομάδα έχει ΔΣ και μέλη που θα πάρουν απόφαση για αυτό αν ισχύει (αλλά δεν ισχύει).

Φετος μετά από 9 χρόνια νομίζω ότι δικαιούμαι να ηρεμήσω και ασχοληθώ κυριως με τον εαυτό μου και την δουλειά μου . Παραμενω πιστός στον ΑΟΑ και θελω να ειμαι βασικός χορηγός ώστε να διοργανωθεί πάλι φέτος το τουρνουά για την Μαργαριτουλα μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ !!!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.