Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, 2020

Αποδοχή χρηματοδότησης 7,8 εκ. ευρώ για έργα και μελέτες από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου

Στην αποδοχή χρηματοδότησης πέντε  σημαντικών έργων  προϋπολογισμού  7.858.000 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου.

Η έγκριση αφορά τα έργα για:

 1. Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αγρινίου», προϋπολογισμού 664.020,00 € από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
 1. «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αγρινίου», προϋπολογισμού 694.000,00 € από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
 2. Ενεργειακή αναβάθμιση Σχολικού Συγκροτήματος 2ου και  6ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου  Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 1.300.000 € από τον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ»
 3. «Ανακατασκευές Πεζοδρομίων-Διαμορφώσεις Ραμπων ΑΜΕΑ Οδών Δήμου Αγρινίου » προϋπολογισμό 1.550.000,00€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα :«Δυτική Ελλάδα 2014 -2020».
 4. «Αναπλάσεις –Βελτιώσεις Οδών Κέντρου  Πόλης Αγρινίου»  και προϋπολογισμό 3.650.000,00€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα :«Δυτική Ελλάδα 2014 -2020».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά : «Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε έργα που προστατεύουν το περιβάλλον, δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες για την κίνηση, θωρακίζουν τα σχολεία  μας και ενισχύουν την ποιότητα ζωής για τις ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας. Συνεχίζουμε  την προσπάθεια με ξεκάθαρες προτάσεις και συγκεκριμένο στόχο. Δουλεύουμε εντατικά για να αλλάξουμε την πόλη με ουσιαστικά έργα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Ο Κουτσομπολης.

  Ψάχνω να βρω ένα έργο σε χωριό του Αγρινίου…και ειδικά στην Λίμνη Τριχωνίδα,γιατί άραγε δεν αντιδρούν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παπαναστασίου που είναι απο τα χωριά?μήπως επειδή τους έχει βάλει όλους σε θεσεις που περνουν χρήματα?π.χ,προεδρος-αντιπρόεδρος στα Κοιπα,πρόεδρος στο παρκιν,αντιπρόεδρος Δευα,προεδρος σχολικης επιτροπής,και διάφορες άλλες θέσεις που δεν ξέρουν οι πολίτες,απλά να μην λενε κάποιοι ότι μισθό περνούν μόνο οι αντιδήμαρχοι!!!

 2. Ανώνυμος

  Κουτσομπολης edw o antidhmarxos oikonomikwn anoixe kdap kai auta xrhmatodotounte apo to dhmo,exoume mplexei me apatewnes.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.