Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Η Απόφαση με τα 459 έργα που μεταφέρονται από το “Φιλόδημος Ι”στο “Τρίτσης”

Η Απόφαση με τα 459 έργα που μεταφέρονται από το “Φιλόδημος Ι”στο “Τρίτσης”

Με την αριθμ. 829/18.6.2020 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΩΕΩΤ46ΜΤΛ6-ΕΥΤ) εγκρίθηκεη « μεταφορά από το Πρόγραμμα “ΦιλόδημοςI” στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, 459 έργων συνολικού προϋπολογισμού 1.090.382.473,29 ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι συναινούν οι Δικαιούχοι των εν λόγω έργων ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του AIRETOS.GR, η Υ.Α. Θεοδωρικάκου, μετά την έκδοσή της, εστάλη εγγράφως από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων σε όλους τους Δικαιούχους των έργων ανά την Ελλάδα (Δήμους, ΔΕΥΑ κλπ).

Με τα έγγραφα του ΤΠΔ, ζητείται να ληφθεί Απόφαση του αρμόδιου οργάνου εκάστου Δήμου, ΔΕΥΑ κλπ, με την οποία Απόφαση να δοθεί συναίνεση για τη μεταφορά του/των έργου/έργων του, από το “Φιλόδημος Ι” στο “Τρίτσης”, επιπλέον να οριστεί και να εξουσιοδοτηθείνόμιμος εκπρόσωπος κάθε Δήμουπου θα υπογράψειτα απαιτούμενα έγγραφα (π.χ. τροποποίηση δανειστικού συμβολαίου, πρόσθετων πράξεων κλπ).

Τα 459 έργα, με τα αντίστοιχα στοιχεία τους (αριθμό Πρόσκλησης, τίτλο του έργου, δικαιούχο – κύριο του έργου, ποσό χρηματοδότησης)αποτυπώνονταιαναλυτικά στους επτά Πίνακες της Υπουργικής Απόφασης, που μπορείτε να δείτε στο τέλος του παρόντος.

Συνοπτικά:

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την Υπουργική Απόφαση με τα 459 έργα ΕΔΩ

Πηγή: airetos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.