Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο Περδικάκι

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο Περδικάκι

Άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής αρχής του Δήμου Αμφιλοχίας στο πρόβλημα υδροδότησης που παρουσιάστηκε στο Περδικάκι του Ορεινού Βάλτου, όπως ενημερώνει σε επικοινωνία του με το agrinionews.gr ο εκπαιδευτικός Γιώργος Υφαντής.

Σημειώνεται ότι προ ημερών εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για το γεγονός ότι το χωριό ήταν χωρίς νερό, μέσα σε συνθήκες καύσωνα επί τρεις ημέρες, σε μία χρονική συγκυρία όπου ετοιμάζεται να υποδεχθεί αρκετούς επισκέπτες λόγω Δεκαπενταύγουστου.

Αναφέρει ο Γιώργος Υφαντής:

Άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής αρχής του Δήμου Αμφιλοχίας στο πρόβλημα  υδροδότησης, που παρουσιάστηκε στο χωριό Περδικάκι. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νίκας ενήργησε ώστε να επισκεφθεί τα αντλιοστάσια κλιμάκιο τεχνικών της ΔΕΗ (γιατί το πρόβλημα είναι ηλεκτρολογικής φύσης), να ελέγξουν από κοντά τη λειτουργία τους και να προτείνουν αποτελεσματικές λύσεις. Αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Κατσούλας επισκέφτηκε προσωπικά το χωριό και ενημερώθηκε επί τόπου για το συγκεκριμένο θέμα.  Η υδροδότηση, μέχρι στιγμής, ομαλοποιήθηκε αλλά αυτό δεν παρέχει καμιά εγγύηση ότι το πρόβλημα δεν  θα επανακάμψει. Επιβάλλεται λοιπόν να δοθεί οριστική λύση, την οποία αναμένουμε και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα έρθει μετά το ενδιαφέρον που επέδειξε η δημοτική αρχή.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.