Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Απόλλων Θέρμου εναντίον… προέδρου Πέρκου

Το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Θέρμου εξέδωσε ανακοίνωση επικριτική για τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέρκου. Η ανακοίνωση:

Ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε στις ύβρεις και τις απαξιωτικές αναφορές του προέδρου της Τ.Κ. Πέρκου  κ.Τσάμη γιατί μέλη του Δ.Σ. της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ μερικοί εκ των οποίων τυγχάνουν  δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητοι σύμβουλοι,  παραβρέθηκαν το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου 2018 στο πανηγύρι του Πέρκου, ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο και με διακριτικότητα και ευγένεια ζήτησαν τη βοήθειά του στη λαχειοφόρο αγορά για την ομάδα μας.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο του καταστήματος Γεώργιο Παπαγεωργίου και όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας περιέβαλαν με την αγάπη τους.

Πρέπει να γνωρίζει ο κ. Τσάμης ότι η ιστορική ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ ανήκει σ΄ όλο το Δήμο Θέρμου και τα μέλη του Δ.Σ αγωνίζονται ανιδιοτελώς να έχουν επιτυχία  οι  δράσεις και οι δραστηριότητες της ομάδας που στηρίζουν οικονομικά το Θέρμο και τα γύρω χωριά και διαφημίζουν το Δήμο Θέρμου σ΄όλη την Ελλάδα όπως φάνηκε κι απ΄ το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι, ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ομάδα super League, που πραγματοποιήθηκε μάλιστα στα πλαίσια των εορτών Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Χωρίς πληρωμή και καμία αντιμισθία αγωνιζόμαστε και στηρίζουμε τα παιδιά μας από το Θέρμο, τα γύρω χωριά και από μακριά,  στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα, για να έχουν καλή υγεία, να κοινωνικοποιούνται γρηγορότερα και να προφυλάσσονται από τα ναρκωτικά και άλλες επιβλαβείς συνήθειες.

Μας κατηγορεί ο κ.Τσάμης επειδή μεριμνούμε για τα προβλήματα της ομάδας και την κρατάμε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας;

Μας υβρίζει γιατί μέλη μας είναι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καθώς και ανεξάρτητοι;

Τι τον πείραξε τον κ. Τσάμη ;

Η δυναμική παρουσία μας στην Τ.Κ. Πέρκου και στα προβλήματά της ;

Ξέχασε ότι και στην προηγούμενη εκδήλωση ήμασταν παρόντες;

Ο ίδιος  σημειωτέον διαμένει στο Αγρίνιο και η παρουσία του  ακόμη και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμου είναι επιλεκτική.

Εμείς πάντοτε ενδιαφερόμαστε για τα έργα και τα θέματα που αφορούν  όχι μόνο την Τ,Κ,Πέρκου  αλλά και όλο το Δήμο.   Αυτή η υπεύθυνη στάση μας εκφράζεται συνεχώς στο  Δ.Σ του Δήμου και ιδιαίτερα με το ότι ψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του Δήμου γιατί διαφορετικά –αφού η συμπολίτευση έχει χάσει την πλειοψηφία –δεν θα μπορούσε ούτε ένα έργο να κάνει ο Δήμος.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας

Παπαθανασόπουλος   Ιωάννης                       Κόκκοτος Δημήτριος

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.