Απολογισμός και προγραμματισμός δράσεων του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας

syntaksiouxoi dimarxeio (1)
Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας με τη συμμετοχή των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσωπειών από τα παραρτήματα Αμφιλοχίας – Μεσολογγίου και Ναυπάκτου.

Θέμα της συνεδρίασης ήταν η εκτίμηση της δουλειάς και ο προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα, με βάση και τις αποφάσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει ή να οργανώσει τις παρακάτω δράσεις:
– ΤΗΝ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09-11- 17 ΜΕ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ 06:30 μ.μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
– ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ ΚΛΟΚΟΒΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-11-17 ΩΡΑ 10:30 π.μ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 09:30 π.μ. ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Α.
– ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-11-17 ΩΡΑ 06:30 μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
– ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.
– ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ 20 – 30 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ :
– ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27-11-17 ΩΡΑ 10:00 π.μ. ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΔΥ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ- ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.
– ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-11-17 ΩΡΑ 10:00 π.μ. ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ- ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.
– ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

Το σωματείο όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του θα επιδιώξει τη συνεργασία και με τα άλλα σωματεία συνταξιούχων του νομού, έτσι ώστε από κοινού να στηρίξουν και να οργανώσουν τις παραπάνω δράσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους συνταξιούχους του νομού να δηλώσουν συμμετοχή στα σωματεία τους για την Πανελλαδική Συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα.
Να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, να στηρίξουν το Πρόγραμμα Δράσης, δυναμώνοντας παραπέρα τον αγώνα, μαζί με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα, ενάντια στην αντισυνταξιουχική – αντεργατική πολιτική κυβέρνησης- κεφαλαίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.