Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Απολύμανση στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου-Λειτουργεί την Πέμπτη, πλην ενός τμήματος

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Αμέσως μετά την αποχώρηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών από το σχολείο τα συνεργεία απολύμαναν όλους τους χώρους.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρήστος Ζαρκαβέλης παρακολούθησε τις εργασίες και ανέφερε σχετικά:«Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση του Σχολείου προχωρήσαμε σε απολύμανση. Είμαστε σε ετοιμότητα και επιφυλακή. Τα παιδιά μας πρέπει να ακολουθούν όλους τους κανόνες. Να φοράνε την προστατευτική μάσκα, να κρατούν αποστάσεις και να πλένουν συχνά τα χέρια τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να είναι υγιείς και ασφαλείς από τον covid19».

Στο εν λόγω σχολείο υπήρξε σήμερα ανησυχία μετά την είδηση πως γονείς μαθητή νόσησαν απο κορονοϊό. Στο τμήμα του  δεν θα γίνουν μαθήματα τις επόμενες ημέρες ενώ σήμερα αποχώρησαν όλοι οι μαθητές του σχολείου.

Παράλληλα η διευθύντρια του σχολείου Βησσαρία Ζορμπά- Ραμμοπούλου με ανάρτηση της έκανε γνωστά τα εξής:

Το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου ΔΕΝ τελεί υπό καθεστώς αναστολής λειτουργίας. Για λόγους πρόνοιας και εξασφάλισης της υγείας παιδιών & εκπαιδευτικών, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του Δ. Αγρινίου και του Αντιδημάρχου Παιδείας κου Χρ. Ζαρκαβέλη προσωπικά, πραγματοποιήθηκε Απολύμανση Anti-covid19 στους χώρους του σχολείου. Οι μαθητές/τριες αύριο προσέρχονται κανονικά, πλην των μαθητών/τριών του Τμήματος (Γ4), των οποίων οι γονείς έχουν ενημερωθεί αναλυτικά στα προσωπικά τους τηλέφωνα. Θα ακολουθήσει περαιτέρω ενημέρωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.