Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Aπολύμανση πριν από κάθε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Aπολύμανση πριν από κάθε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Καθώς ο κορονοϊός καλπάζει και σε όμορους νομούς πλέον είναι φυσικό να αυξάνεται η ανησυχία στην Αιτωλοακαρνανία ωστόσο από όλους τους αρμόδιους συνίσταται ψυχραιμία και όχι πανικός.

Ευλόγως πάντως από τους πολίτες ζητείται να ακολουθούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής και αυτοί από την πλευρά τους έχουν απαίτηση από τις τοπικές αρχές να λαμβάνουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Αυτό αφορά όχι μόνο τους δημόσιους φορείς αλλά και όσους ιδιωτικούς εμπλέκονται με τα ζητήματα της καθημερινότητας και ένας από αυτούς είναι το ΚΤΕΛ που καθημερινά μεταφέρει εκατοντάδες επιβάτες σε πολλούς προορισμούς.

Πληροφορήθηκε λοιπόν το agrinionews.gr αναφορικά με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας πως συνεργεία απολυμαίνουν τα λεωφορεία πριν από κάθε δρομολόγιο. Απολύμανση εξάλλου έγινε και στους σταθμούς.

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κορονοιος

    Γίνεται σίγουρα απολύμανση σε κάθε δρομολόγιο?χλωμο το βλέπω.εκτοσ από αυτό καθημερινά χρησιμοποιώ λεοφωρεια Πάτρα Αγρίνιο Αγρίνιο Πάτρα.μεσα βήχουν πολλοί.οι Έλληνες είμαστε ανεύθυνοι.δεν βάζει κανένας μάσκα και σκορπάει τον χάρο παντού.πατρα Αγρίνιο είναι το επόμενο που είναι σε κοντινή απόσταση και πάνε κάθε μέρα εκατοντάδες ατομα. Πέρα δοθε.αλλα θα μου πεις από αλλού το περιμένεις από αλλού σου έρχεται.ηρθε ένα σχολείο από Ιταλία.ερχεται λεοφωρειο από ιεροσωλημα στο αγρινιο.ερχονται γιατροί που ταξιδεύουν εξωτερικό.ερχονται πολλοί από εξωτερικό δασκαλοι που πάνε για βόλτα αναψυχής και μετά μας βγάζουν την ψυχή. .κάνουν μαθήματα δραστηριότητες αλλά ο Έλληνας δεν λέει τίποτα μην χάσει τα λεφτά του.ανευθυνοι ολοι.κατσε στο σπίτι σου και ενημερωσε.λεει μια μυξουλα έχω μόνο.μπορει όμως να μην έχει και τίποτα και πάλι να το μεταδίδει.παμε σε γάμους χαιρεταμε.παμε σε εκδηλώσεις.παμε σε παιδοτοπους.παμε σε νοσοκομεία χωρίς σοβαρό λόγο.ολα αυτά δείχνουν ανευθυνότητα και πλέον δεν παίζει ρόλο αν ήρθες σε επαφή με άλλον από άλλη χώρα πλέον πόλλοι κυκλοφόρησαν και βρίσκεται ανάμεσα μας.προσοχη .μέτρα υγιεινής.οπου βήχας να βάζει μάσκα ο ίδιος δεν μπορεί να μολύνει τον τόπο.και όσοι είναι σε καραντίνα δεν σας δίνουν άδεια για να βολταρετε αλλά για να είστε σπίτι και να μην κολλάτε τον άλλον .ούτε για συνταγογραφήσεις πρέπει να βγαινεται.επιτελους ας γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοι.και κάτι άλλο στην αεροπορία δίνουν στους νέους άδεια αλλά λένε να δηλώσουν ότι δεν θα πάνε σε σημεία που έχουν κρούσματα.ελα όμως που θέλουν να πάνε Πάτρα και δηλώνουν ψεύτικες διευθύνσεις και θα πάνε πατρα.μετα αυτό θα μας προστατέψει με ευθύνη στην χώρα μας.ζητω που καηκαμε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.