Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Η απόπειρα απάτης που θορύβησε τον δήμαρχο Αγρινίου

Η απόπειρα απάτης που θορύβησε τον δήμαρχο Αγρινίου

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι απατεώνες ξαναχτύπησαν. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν το όνομά μου για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Είναι ΑΠΑΤΗ! Έχω ήδη ενημερώσει την Ασφάλεια Αγρινίου».

Θορυβημένος ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προέβη χθες στην ανάρτηση αυτή ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση από τον δήμο Αγρινίου καλώντας τους πολίτες «να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και εάν λάβουν κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα να μη προχωρήσουν σε καμία διαδικασία καταβολής χρημάτων».

Η Ασφάλεια Αγρινίου ενεργεί πλέον την έρευνα έχοντας σχηματίσει προς το παρόν δικογραφία σε βάρος αγνώστων. Η υπόθεση προκαλεί πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές καθώς το τελευταίο διάστημα καταγράφεται μπαράζ εξαπατήσεων με τους επιτήδειους μα επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα παριστάνοντας συνήθως γνωστά πρόσωπα και αντιδημάρχους. Η αναβάθμιση σε… δήμαρχο είναι καινούριο στοιχείο.

Η περίπτωση ωστόσο που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του δημάρχου φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, να αφορά την τηλεφωνική κλήση που δέχθηκε νεαρή γυναίκα, συγγενικό πρόσωπο δημοτικού συμβούλου. Ο επιτήδειος παρίστανε τον Γιώργο Παπαναστασίου και έδωσε αριθμό λογαριασμού στη γυναίκα ώστε να καταθέσει χρήματα για την κατασκευή δημοτικού έργου…Η γυναίκα δεν την πάτησε και ενημέρωσε αρμοδίως.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.