Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αποπλάνηση 13χρονου: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση που θα αποφάσιζε αν θα προφυλακιζόταν η καθηγήτρια

Αποπλάνηση 13χρονου: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση που θα αποφάσιζε αν θα προφυλακιζόταν η καθηγήτρια

Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς η απόφαση του συμβουλίου θα κρίνει το μέλλον της 35χρονης.

Σήμερα ήταν μια κρίσιμη μέρα για την 35χρονη φιλόλογο που κατηγορείται οτι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της. Το συμβούλιο, θα αποφάσιζε αν θα προφυλακιστεί ή οχι καθώς υπήρξε διαφωνία για το αν θα έπρεπε να περάσει το κατώφλι των φυλακών όμως η συνεδρίαση ανεβλήθη λόγω κακοκαιρίας με αποτέλεσμα το ζήτημα της προφυλάκισης της να παραμένει ανοικτό.

Η ίδια σε κατ’ οίκον περιορισμό, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να προετοιμαστεί ψυχολογικά για όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στη φυλακή για όλα όσα φρικτά κατηγορείται οτι έχει διαπράξει σε βάρος του μαθητή. Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς η απόφαση του συμβουλίου θα κρίνει το μέλλον της 35χρονης.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής είναι σε αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς κάνουν «βουτιά» στο παρελθόν της 35χρονης σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλοι μαθητές οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο της.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα – protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.