Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Επίδειξη πυγμής από Κωνσταντάρα

Επίδειξη πυγμής από Κωνσταντάρα

Με αποπομπή συμβούλων απάντησε ο δήμαρχος Θέρμου στην αναφορά κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου

ΚωνσταντάραςΜε δημόσια δήλωση του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Θέρμου αποδοκίμασε και απέπεμψε τους δημοτικούς συμβούλους Νικόλαο Παπαδημητρίου και Ιωάννη Παπαθανασοπουλο(Κορομπιλη) γιατί υπέγραψαν αναφορά του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θ. Κασόλα κατά του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβούλιου Θέρμου κ. Κώστα Μαραγιάννη .
Με μια επίδειξη δύναμης ο δήμαρχος Θέρμου πρόσφερε κάλυψη στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και στενό του συνεργάτη του και φέρεται αποφασισμένος να μην δεχθεί εμπόδια στην πολιτική του.
Σε δήλωση του υποστήριξε πως «η εν λόγω αναφορά που υπέγραψαν οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι αποτελεί ανήθικη πολιτική πράξη που επιλέγουν όσοι θέλουν να σταματήσουν το έργο του δήμου». Αναμένεται τις προσεχείς ημέρες από το συνδυασμό να επικυρωθεί η διαγραφή των συμβούλων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΤΑΚΗΣ

    Ε ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ. ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ (ΤΕΩΣ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.