Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Απορίες Παπαδόπουλου για την ιδιότητα του Σόμπολου

Απορίες Παπαδόπουλου για την ιδιότητα του Σόμπολου

papadopoulos-panosO κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» , εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει « ότι απαιτείται συλλογική εγρήγορση απ’ όλους τους φορείς της πόλης για την κατοχύρωση του αυτονόητου: Την αυτονόμηση και ίδρυση ενός ΤΕΙ στο Νομό μας με έδρα το Μεσολόγγι, σύμφωνα με την προσέγγιση του Υπουργείου Παιδείας».

Η δήλωση του αφορά όσα διέρρευσαν για τη συνάντηση του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων με τον Υπουργό Παιδείας Κ.Γαβρόγλου τα συμεπρασματα της οποίας μάλλον ικανοποιούν τον κ.Παπαδόπουλο . Ωστόσο δεν παραλείπει την κριτική και προς τον πρόεδρο του Συλλόγου Π.Σόμπολο, ο οποίος αντέδρασε στις προθέσεις του υπουργού, αναρωτώμενος με ποια ιδιότητα προβαίνει στις επαφές αυτές σπεύδοντας μάλιστα να βάλει στο κάδρο και ένα παραπολιτικό σενάριο περι υποψηφιότητας σε βουλευτικές εκλογές του πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ.

Η δήλωση του κ.Παπαδόπουλου:

Η αυτονόμηση του ΤΕΙ – ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων – και η… αναζήτηση της Δημοτικής Αρχής

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις βρισκόμαστε μπροστά σε εξελίξεις και λήψη αποφάσεων για το μέλλον του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου. Αυτό αποδεικνύεται με σαφήνεια και από τις δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου προς το Σύλλογο Αιτ/νων Δημοσιογράφων (ίδρυση ενός ΤΕΙ στο Νομό με δέσμη σχολών στην προοπτική ανωτατοποίησής τους και ενός Ερευνητικού Κέντρου με αντικείμενο την Αγροκτηνοτροφία) αλλά και από την εμμέσως πλην σαφώς οργίλη αντίδραση του πάλαι ποτέ αστυνομικού ρεπόρτερ και Προέδρου του Συλλόγου Αιτ/νων Δημοσιογράφων κ. Πάνου Σόμπολου περί απογοήτευσης και άλλων τινών κατά τη δεύτερη συνάντησή του με τον Υπουργό Παιδείας. Με ποια ιδιότητα άραγε; Μήπως του μελλοντικού υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό μας ή με την κατ’ εξουσιοδότηση “θεσμική” λειτουργία υποκατάστασης αυτών που έπρεπε να παρέμβουν;
Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι απαιτείται συλλογική εγρήγορση απ’ όλους τους φορείς της πόλης για την κατοχύρωση του αυτονόητου: Την αυτονόμηση και ίδρυση ενός ΤΕΙ στο Νομό μας με έδρα το Μεσολόγγι, σύμφωνα με την προσέγγιση του Υπουργείου Παιδείας.
Αναζητάται η ενεργοποίηση των γρήγορων αντανακλαστικών της Δημοτικής Αρχής. Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν πρέπει να απουσιάζουμε.

Πάνος Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. CHRISTOS

  ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.Ο ΕΝΑΣ ΄΄ΚΟΒΕΤΑΙ΄΄ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΜΠΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΝ ???

 2. PANE-6

  ΑΥΤΟΝΟΜΟ Α.Ε.Ι ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

 3. Αιτωλος

  Αυτονομο παραρτημα του ΜΙΤ στην μητροπολη της Νεας Υορκης του Αγρινιου.

 4. Απορία

  Δηλαδή ενοχλήθηκε ο κ. Παπαδόπουλος επειδή υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν, άσχετα με την ιδιότητα ή τα μελλοντικά τους σχέδια -εαν αυτά υπάρχουν- στο θέμα της παραμονής του πανεπιστημίου; Αντί να χαίρεται που μπαίνουν και άλλοι ως μοχλός πίεσης στο θέμα που μας καίει, ασχολείται με τις βλέψεις του ανθρώπου. Λίγο ντροπή ρε φίλε, όλα για τα ψηφαλάκια. Φοβήθηκες μην χάσεις την καρέκλα; Δηλαδή μόνο όσοι εδώ και χρόνια έχουν ασχοληθεί με το θέμα επιτρέπεται να ασχολούνται και να το κυνηγούν. Όσοι νέοι ενδιαφερόμενοι, ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ, το απαγορεύει ο κ. Παπαδόπουλος. Για αυτό θα κλείσει το πανεπιστήμιο, για κάτι τύπους σαν και εσένα, εγκλωβισμένους στον μικρόκοσμο τους, κ. Παπαδόπουλε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.