Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Aποσύρεται από υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου ο Κατσαρής και στηρίζει Καζαντζή

Ο πρώην δήμαρχος Θεστιέων Κωνσταντίνος Κατσαρής ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Αγρινίου αλλά και τη στήριξη του στον Νίκο Καζαντζή. Η ανακοίνωση:

Πριν από αρκετούς μήνες ξεκίνησα μαζί με τους συνεργάτες μου μια προσπάθεια για την δημιουργία ενός ανεξάρτητου Δημοκρατικού συνδυασμού που θα διεκδικούσε τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αγρινίου.
Σήμερα, βρίσκομαι στην δύσκολη θέση να ανακοινώσω το τέλος αυτής της προσπάθειας. Και είναι δύσκολη η θέση μου διότι ήταν μεγάλη η αγάπη και η στήριξη που δέχτηκα από εκατοντάδες πολίτες του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.
Ανακοινώνω λοιπόν την απόσυρση της υποψηφιότητας μου για τον Δήμο Αγρινίου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους που στήριξαν την υποψηφιότητά μου.
Όμως η μάχη για έναν καλύτερο Δήμο Αγρινίου δεν σταματά εδώ. Συνεχίζω την προσπάθεια αυτή, ενώνοντας τις δυνάμεις μου με αυτές του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Καζαντζή.
Ευχαριστώ πολύ.

ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
π. Δήμαρχος Θεστιέων

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Σωτήρης

    Οι Αγρινιώτες ψηφίζουν μόνο από Αγρίνιο υποψήφιους. Καλή συνέχεια.

  2. Σ. Κ

    Το Αγρίνιο θα πρέπει να ψήφιση αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για την πόλη, και όχι ανθρώπους που δοκιμαστικαν και απέτυχαν και θέλουν να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θωκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.