Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ


Διαφωνεί “με την απόφαση της Προέδρου ως προς τη στήριξή της στον δήμο και στην περιφέρεια “
Σοβαρές αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής προκαλεί η ρήξη της Φώφης Γεννηματά και του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Ήδη κάποια στελέχη αποσύρονται από τα ψηφοδέλτια ενώ μια σχετική εξέλιξη σημειώνεται και στην Αιτωλοακαρνανία.
Η κυρία Γιώτα Μπουμπούλη επρόκειτο να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας (όπως και το 2015) του κόμματος σύμφωνα με ανακοίνωση προ μηνός. Σήμερα ωστόσο κάνει γνωστό πως αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο. Ωστόσο σημειώνει πως αποσύρεται καθώς διαφωνεί “με την απόφαση της Προέδρου ως προς τη στήριξή της στον δήμο και στην περιφέρεια “. Η ανακοίνωση:

Δήλωση παραίτησης από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Σε όλο αυτό το πολιτικό ταξίδι υπήρξα υπέρμαχος των πιστεύω και των αρχών μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν κατευθύνθηκα, δεν εξαγοράστηκα από κανέναν και παρά τον πόλεμο που δέχθηκα από τον χώρο μου, πάλεψα σε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με κύριο γνώμονα να προσφέρω στον τόπο μου ανιδιοτελώς.
Μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και την δήλωσή του ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αναμενόμενο να υπάρχει σωρεία αντιδράσεων. Προ ολίγου απέσυρε την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ ο Μάνος Επιτροπάκης. Ως υπέρμαχοι των αρχών του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος που ανακοίνωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου στις 3 Σεπτεμβρίου 1974, θα ήταν αφερέγγυα η στήριξή μας σε υποψηφίους που φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, στην προεκλογική συγκέντρωση της κυρίας Σταρακά, βρισκόταν σε πρώτη γραμμή βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Την επόμενη ημέρα η Πρόεδρός μας, παρευρέθη στο Αγρίνιο και εξέφρασε την πλήρη στήριξή της σε υποψηφίους που στηρίζονται ανοιχτά και από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν και με συμπεριέλαβαν στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Ωστόσο, σεβόμενη την απόφαση της Προέδρου ως προς τη στήριξή της στον δήμο και στην περιφέρεια και επειδή δεν ταυτίζεται με τα δικά μου πιστεύω, αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις επερχόμενες εθνικές αλλαγές.
Θα είμαι δίπλα στο Κίνημα Αλλαγής με όλες μου τις δυνάμεις ως απλός πολίτης. Θεωρώ πως η διάσπαση της παράταξής μας με την αποχώρηση ηγετικών στελεχών, μόνο πόλωση μπορεί να προκαλέσει στο ήδη τεταμένο κλίμα. Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να πάει μπροστά ενωμένο και όχι διασπασμένο. Και φυσικά δεν έχει ανάγκη την στήριξη σε υποψηφίους που συνεργάζονται και με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος θέλω να επισημάνω πως η απόφασή μου να μην στηρίξω την κυρία Σταρακά και τον κύριο Κατσιφάρα είναι καθαρά προσωπική. Δεν εκπροσωπεί την παράταξη του Νίκου Καζαντζή στην οποία ήμουν εκπρόσωπος τύπου, αλλά είναι συνειδητή προσωπική μου επιλογή.
Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα. Θα συνεχίσω να τηρώ τη συνέπεια λόγων και έργων σε όλο το υπόλοιπο της ζωής μου, είτε ασχολούμαι με την πολιτική είτε όχι.

Μετά τιμής,
Γιώτα Μπουμπούλη

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΓΟΧ

    Μπράβο στην κυρία που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

  2. Ανώνυμος

    ενω εαν ελεγε οτι στηριζει μητσοτακεικο φανταζομαι θα σου αρεσε περισσοτερο !!christos

  3. RIPT

    Όσο στο ΚΙΝΑΛ κάνουν κουμάντο οι… Μαλέληδες δεν πρόκειται να ξεκολλήσει απ’ το 5-6%. Και με τις ανόητες επιλογές τους και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσα στο κόμμα δίνουν και παράταση ζωής στον ετοιμοθάνατο ΣΥΡΙΖΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.